Напишете дума/думи за търсене

Вашият идеален сексуален партньор според зодиака

Дори да не вярвате на знаменията на астрологията, то твърде вероятно е въпреки това да четете седмичния си хороскоп за забавление. Предлагаме ви да хвърлите едно око и на идеята за астрологична съвместимост с останалите знаци.

Бас ловим, че сте се чудили дали ще си паснете с този или онзи обект на желание доста преди да се озовете между чаршафите.

Овен
Овенът е първият знак в зодиака. Той притежава упоритост и агресивност и се наслаждава на акта на физическото завладяване на партньора. Хората от тази зодия са склонни да преследват този, когото желаят. Не обичат да изразяват твърде много емоции и предпочитат чисто физическия контакт. Обичат любовниците им да си играят с тяхната коса и да масажират скалпа им.
Най-съвместими сексуални партньори: Лъв, Везни, Близнаци, Скорпион

Телец
Чувствеността на Телеца надхвърля физическото. Той жадува за стимулация дори повече от възбуда, а ароматите, звуците и докосването за него са много важни. Хората от този знак смятат, че да преследват идеалния физически партньор е пълна загуба на време. Предпочитат да седят кротко, чакайки блажено някой да ги намери.
Най-съвместими сексуални партньори: Скорпион, Рак, Дева, Козирог

Близнаци
Близнаците са много отворени, що се отнася до физическия аспект на любовта. Те обичат да експериментират нови неща на невероятни места и предпочитат мръснишкото говорене пред тишината в кревата. Те са страхотни флиртаджии и ценят остроумните взаимоотношения с партньорите си.

Най-съвместими сексуални партньори: Овен, Близнаци, Стрелец, Водолей

Рак
Вие сте креативен и чувствен любовник, но вашият ухажор доста трябва да се потруди, докато ви заведе в спалнята. Интуицията на Рака е наистина развита и лесно може да усети какво иска партньора му. За хората от тази зодия физическата интимност е равносилна на правенето на любов, а любовта им към храната често се оказва непреодолим афродизиак за тях.
Най-съвместими сексуални партньори: Телец, Лъв, Козирог, Риби

Лъв
Лъвовете са известни с постоянен и мощен физически нагон. Те разчитат на своя чар и химия, за да привличат потенциални интимни партньори.

Те са подарък за тези, които ги имат между завивките си, тъй като са фенове на удоволствието и правят всичко възможно да го получат.
В леглото са страстни и внимателни и имат нужда от постоянна оценка за своята виртуозност и сексуални възможности. Обичат съблазняването, а гърбът им е една от най-мощните ерогенни зони.
Най-съвместими сексуални партньори: Скорпион, Овен, Стрелец, Лъв

Дева
Девите, за разлика от името им, не са толкова невинни. Нивата на тяхната енергия са наистина високи и може да бъдат силно сексуални и чувствени. Обичат докосване от всякакъв вид; целуването или масажите ги стимулират за размяна на ласки. Харесват внимателното, добре проектирано и откровено правене на любов.
Най-съвместимите сексуални партньори: Телец, Везни, Риби, Козирог

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X