Напишете дума/думи за търсене

Вашият идеален сексуален партньор според зодиака

Везни
Везните често се считат за най-изтънчения от зодиакалните знаци - с отличен вкус и деликатна чувствителност. Психичната стимулация е това, което кара Везните да полудяват по някого. Добрият партньор ще извади на показ страстта им към флирта. Везните обичат компанията на секси бельо, сластна музика, вкусен шоколад и изстудено шампанско, стане ли дума за ласки.
Най-съвместимите сексуални партньори: Овен, Близнаци, Лъв, Стрелец

Скорпион
Скорпионите имат репутация на страстни, похотливи и силно сексуални индивиди. Властта и контролът в леглото ги вълнуват, както и ролевите игри. Комбинацията между силен физически нагон и силни емоции ги кара често да се борят със собствените им желания.
Най-съвместимите сексуални партньори: Телец, Лъв, Скорпион, Риби

Стрелец
Известни като скитници и търсачи, Стрелците са очарователни, раздаващи се и внимателни в спалнята. Спонтанните партньори са най-добрите за хората от тази зодия, тъй като Стрелецът лесно се отегчава от рутината. Те са страшни флиртаджии и се славят с афинитета си към безразборните контакти. Понякога това, че имат семейство, не може да ги спре от този силен ищах.
Те са големи авантюристи и са отворени да опитат нови неща.

Най-съвместимите сексуални партньори: Лъв, Овен, Близнаци, Водолей

Козирог
Подобно на Скорпиона, Козирогът има репутация като един от най-чувствените знаци, но в същото време той е и много сладострастен.
Не е нужно много, за да се възбуди един Козирог. Краката и коленете са най- ерогенните им зони. Не си пада по изявата на любовна привързаност на публични места, но обича да е ухажван и съблазнен. Освен това господата от този знак се гордеят със своята издръжливост.
Най-съвместимите сексуални партньори: Рак, Телец, Козирог, Дева

Водолей
Като цяло считани за интелектуални и идеалистични, Водолеите са податливи на внушение и са нетрадиционни в спалнята. Обичат да бъдат съблазнявани, но не им допада да се отказват напълно от властта в секса. Макар да не са най-сексуалният знак, под повърхността си са ентусиазирани и пълни с фантазии любовници, но се нуждаят от силна психическа стимулация от партньора си.
Най-съвместими сексуални партньори: Близнаци, Водолей, Стрелец, Дева

Риби
Рибите са много комуникативни и лесни за общуване и заради това нямат проблеми да привличат обожатели, без да се налага да бъдат агресивни в свалката. В леглото те са романтични, чувствени и игриви, а душата им наистина оценява партньори с богато въображение.

Най-съвместими сексуални партньори: Скорпион, Рак, Дева, Везни

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X