Напишете дума/думи за търсене

Психичните сили, които притежава всяка зодия

Има необясними неща в заобикалящата ни среда. Все едно има нещо невидимо за очите, но осезаемо за ума и сетивата ни. Всички от време на време си мислим, че имаме някакви свръхестествени сили. И това съвсем не е заблуда.

Към какво във Вселената се чувствате най-свойски?

Искате ли да знаете какви са вашите психични сили според вашия зодиак? Заповядайте.

1. Овен

Точно място, точно време

Вашите психически способности ви водят до неочаквани места в точното време, правейки ви откривател на знаменити неща. Докато просто се разхождате безцелно, се озовавате на купон, където прохождащ музикант представя авторските си песни пред познати и приятели. След година той вече е голяма звезда и е почти невъзможно да намерите билети за неговите концерти. С една дума, вие сте магнит за таланта.

2. Телец

Усещане на невидимата граница

Хората от тази зодия дълбоко и проницателно разбират колко е важно да се спазват границите. Те избягват напрежението, като никога не прекрачват невидимата линия на приемливо поведение, която всеки човек установява сам за себе си. Усещат, когато някой се опитва да преодолее техните лични бариери и безстрашно пазят територията си, ако се наложи.

3. Близнаци

Намират думите

Близнакът е силно свързан с петте сетива, толкова силно всъщност, че шесто чувство почти не му трябва. Той по рождение владее до съвършенство правилните думи, използвани в точното време и място.

4. Рак

Доверява се на интуицията си

Причината да знаете какво ще се случи е, че вашата емоционална сетивност е в състояние да почувства това, което чувстват другите. Известни сте със своята емпатия и силната си интуиция.

5. Лъв

Правилното време е всичко

Вие сте свързани психически, почти магнетично, с ритъма на живота. Минута по минута. Вие знаете точно кога да се появите на дадено място. Ако партито започва в 18:00, а вие пристигнете в 21:30 изведнъж позатихващият купон отново ще се оживи. Знаете кога е правилното време за появяване, кога да говорите и кога да направите своя ход.

6. Дева

Осъзнаване на възможностите и заплахите

Използвате информацията, която достига до вас, като основа на правилна прогноза на нещо, което в бъдеще може дави донесе много печалба. Вашият психичен усет може да ви помогне да да предвидите няколко хода на дъската. Например, ако в момента даден квартал все още не е толкова привлекателен като възможности за купуване на имот, след няколко години това да се е променило в негова полза.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X