Напишете дума/думи за търсене

Как зодиите се държат с другите, когато са под напрежение

Всички сме се натъквали на ужасни обстоятелства през живота си, които са ни карали да се превръщаме в най-лошата си версия. Вредим на себе си и на околните, като не успяваме да овладеем я гняв, я страх, я някое друго пагубно усещане.

Как всеки знак в зодиака се държи при екстремни и стресови ситуации спрямо останалите?

1. Скорпион
Малко хора са толкова опасни, колкото буреносният Скорпион - неслучайно е известен като Жилещия. Ако се окажете в сблъсък с представител на този знак, бъдете нащрек - той знае как да натисне бутоните, за да ви нарани до кокал. Въпреки това опитайте се да изразите чувствата си. Има шанс дори неуравновесеният Скорпион да уважава вашата прямота. Каквото и да правите, не лъжете Скорпиона. Той ще ви разконспирира на секундата и за вас ситуацията рязко ще се влоши.

2. Стрелец
Не е известен точно с токсични маниери, но Стрелецът вероятно ще нанесе косвени щети върху околните със саморазрушителното си поведение, отколкото ако го правеше нарочно. За съжаление, най-доброто нещо, което може да направите, е да ограничите присъствието си около Стрелеца, когато той е изпаднал в екстремни обстоятелства. Направете всичко възможно да не се забърквате в драмите на представителите на този знак. Това ще ви помогне по-лесно да се преборите с лошата преценка за ситуацията от страна на Стрелеца.

3. Козирог
Най-лошото от отровния Козирог е, че той никога няма да види вашата гледна точка. Според него всичко, което прави, е напълно оправдано и правилно. А това със сигурност го прави наистина труден за излизане на глава. Затова сведете до минимум вашите фрустрации, опитайте се да не спорите и сменете темата. Няма да спечелите тази битка - и дори да го направите, никога няма да промените константно един Козирог.

4. Водолей
Това е знак, с който може да срежете пъпната връв и да не очаквате битка. Ако сте свидетел на лошо поведение от страна на Водолей, не се страхувайте да заемете позиция. Той със сигурност няма да се промени, но ще разчете мнението ви като атака към него и ще бъде повече от щастлив да избяга далече от вас. .

5. Риби
Изненадващо, но Рибите може да бъдат изключително отмъстителни. Въпреки че представителите на тази зодия са склонни, когато са наранени, да се завират в миша дупка, те също са известни като пасивно-агресивни и потенциално подли, ако някой ги засегне смъртно. Така че, ако става все по-трудно да се справите с настроенията на Рибите, попитайте ги дали сте направили нещо, което да ги нарани. Това може да сложи край на отровното им поведение спрямо вас.

6. Овен
Едно нещо е сигурно. Когато Овенът е в гадно настроение, всички около него са наясно с това. В такива състояния неуравновесеният Овен без проблем отблъсква хората с километри наоколо. Проблемът е, че той е толкова магнетичен, че някои от потърпевшите ще бъдат привлечени отново в неговата орбита. Не си позволявайте да попадате в този капан. Това само ще ви навреди. Когато Овенът почне да буйства, спасете се по възможно най-бързия начин.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X