Напишете дума/думи за търсене

Как зодиите се държат с другите, когато са под напрежение

7. Телец
Това е господарят на преценката. Когато Телецът е в лошо настроение, той ще ви оценява всяка секунда. Може да опитате да му кажете как неговото поведение ви кара да се чувствате, но представителите на тази зодия изобщо няма да се трогнат. По-добре намерете практически начин да покажете усещанията си. Бъдете огледален образ на Телеца. С две думи, дайте му доза от собствената му отрова. В крайна сметка какво има да губите?

8. Близнаци
Проблемът при Близнаците е, че те са двулични. Никога не знаеш на кого от двамата ще се натъкнеш. Точно когато си помислите, че не може да понасяш повече техните сурови критики и високи очаквания, на тяхно място се появява фантастичен чаровник. Не се лъжете от доброто настроение на представителите на тази зодия днес, защото утре ще ви захапят за врата със страшна сила.

9. Рак
Нуждата е токсичното качество, най-свързано с Раците - и никой (освен може би Рибите) не може да покаже такова ниво на отчаяние.
Разбира се, Ракът реагира добре, когато е обгрижван и обичан, когато се нуждае от нещо, но има склонност да пропада по-дълбоко в нуждата си от това някой да се грижи за него и не знае кога да спре с тази безпомощност. Къде е балансът? Уведомете Рака, че винаги ще бъдете до него, но го насърчавайте да поеме някаква отговорност за състоянието, в което се намира. Има разлика между това да си приятел и да си емоционална и ментална патерица.

10. Лъв
Его, его, его… Особено мъжете Лъвове трябва да озаптят малко егото си. Повечето от тях са емоционално незрели и не осъзнат съвсем собствените си недостатъци. Това води до самопровъзгласена коронация, която забранява на другите знаци да си съперничат с него. Дори и на Овена. Когато се занимавате с исканията и мрачните настроения на Лъва, трябва да изберете мек подход. Комплиментите и гушкането понякога могат да успокоят дивия звяр. Запазете критиките си за по-стабилно време или си ги спестете изобщо. Някои неща просто не си заслужават усилията. Лъвът ще продължи да бъде същият инфантил понякога.

11. Дева
Изпадналата в буреносно настроение, Девата знае всичко. Наистина. И ще настоява да разясни вашите недостатъци и грешки в създалата се ситуация. Ще ги повторя отново и отново, навивайки се в своята правота, докато не избухне в яростни пламъци. Вместо да се опитвате да успокоите обстановката, по-добре се отнемете от този скандален монолог. А ако решите да останете, тогава бъдете сигурни, че знаете как да отгледате допълнителен слой кожа, зад който да се скриете.

12. Везни
Като знак на равновесието е трудно да си представим Везните извън контрол. Всъщност те са царете на подтиснатите емоции, които изведнъж изплюват като змийска отрова в лицето ви. Безшумни лечения, които завършват с изблици. Очаквания, които не могат да бъдат изпълнени... Всъщност Везните са едни от най-трудните и токсични хора, когато изпаднат в ситуация, която не им отърва.
Но може да използвате тяхната изключителна нестабилност в своя полза и да се ориентирате ясно дори в най-грозния скандал. Със сигурност ще си променят мнението по даден проблем, когато се почувстват по-добре, и ще бъде много по-лесно да излезете на глава с тях.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X