Напишете дума/думи за търсене

Зодии, които си играят с чувствата на другите

Комуникацията е изкуство.

Ефективно общуване се появява само ако получателят разбере съобщението по същия начин, както е било предвидено от подателя.

Въпреки това всички ние изпращаме смесени сигнали понякога. Прибягваме до тях, когато не сме сигурни какво искаме от живота, и без да искаме нараняваме околните. Има обаче 6 зодии, които са шампиони в изпращането на смесени сигнали. Неволни майстори на играта с чувствата на околните.

1. Везни

“Равновесието” е ключовата дума, която описва хората от този зодиакален знак. Везните са най-балансираните и дипломатични от всички зодии. Те са романтични, учтиви и много приятелски настроени. Въпреки това са склонни да залитат в крайности. Понякога са такива работохолици, че е невъзможно да изкопчиш от тях каквато и да било работа. В един момент може да бъдат спокойни и сдържани, а в следващия да изпитват безпокойство и нервност. Везните може да бъдат изключително нерешителни и тяхното мнение за хора и ситуации се променят твърде бързо. Благодарение на това екстремно отношение и несигурна природа те пращат смесени сигнали.

2. Водолей

„Любопитството“ е ключовата дума, която описва хората от тази зодия. Водолеите са оригинални мислители, силно фокусирани и аналитични. Те се ръководят от социални причини и искат да донесат промяна в света. Не са особено емоционални, а твърде практични и логични. Освен това са изключително социални и обичат да пътуват по света. Те се сприятеляват, където и да отидат, и животът им винаги е пълен с приключения и вълнение. Представителите на този зодиакален знак знаят как да живеят в настоящето, но винаги планират бъдещето си.

Техният недостатък е, че те са твърде идеалистични. Въпреки, че идеализмът е добро качество и ги стимулира да постигат повече в битието си, но също така кара Водолея да поставя нереалистични стандарти за себе си и за околните. Именно заради перфекционизма и идеалистичната си нагласа не са особено успешни в сериозните и дълбоки взаимоотношения, дори и да са заобиколени от хора постоянно.

3. Скорпион

"Определяне" е ключовата дума, която описва хората под знака на Скорпиона.

Те са интуитивни, мъдри и изключително страстни. Освен това са много потайни по природа, така че никога няма да ви разкрият всички аспекти на тяхната личност. Ше покажат малко и след това ще се отдръпнат. После пак ще повторят това, оставяйки ви объркан за истинските им намерения. Скорпионите изпитват ужасни трудности да простят и да забравят, ако сте ги засегнали по някакъв начин. Те може да станат изключително студени и неумолими, ако съгрешите спрямо тях.

4. Близнаци

„Гъвкавост“ е ключовата дума, която описва хората от тази зодия.

Близнаците са забавни, любящи, ужасяващо социални и енергични. Затова се отегчават много лесно. Те винаги търсят нови идеи и нови хора, но не се гмуркат дълбоко в нищо. Те са подемната сила на всички сделки и са в състояние да вършат десетки задачи наведнъж. Единственият им недостатък е, че са силно нерешителни.

Двойната природа на Близнаците постоянно ги препъва. Едната част от тях може да се е свила в кьошето от шубе, а другата да е тотално влюбена в задаващата се идея.

Те не изпращат смесени сигнали умишлено, за да ви наранят, но са наистина объркани и не знаят как да разрешат собствената си вътрешна борба и да стигнат до заключение.

5 Рак

„Емоция“ е ключовата дума, която описва хората от тази зодия. Раците са изключително трудолюбиви и притежават завидно приповдигнат дух. Веднъж след като си набележат цел, няма какво да ги спре. Те са много интуитивни и следват вътрешния си компас, без да обръщат внимание на съветите на околните. Представителите на този зодиакален знак са изключително грижовни, лоялни и грижовни. Въпреки това може да бъдат изключително мрачни и да се скрият в черупката си, ако се почувстват наранени. Решенията, взети в тази мрачна фаза, противоречат на тяхната грижовна природа и това може да ги направи загадъчни и трудни за разбиране.

6. Стрелец

“Свобода” е ключовата дума, която описва хората от този зодиакален знак. Стрелците са като жив проводник. Те не може бездействат и обичат да бъдат в движение. Харесва им да пътуват и да изследват целия свят. Жадуват за свобода и не не се подчиняват на никакви задръжки. Изключително дружелюбни и безстрашни. Техният недостатък е, че говорят, без да мислят, и не осъзнават, че техните коментари може да навредят на хората около тях.

Стрелците не искат да ви наранят нарочно, но живеят толкова обсебени от преследване на своите страсти, че изобщо не им минавам през ума, че техните думи и действия може да навредят на други хора.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X