Напишете дума/думи за търсене

Какво прави щастливи различните зодии

Искате ли да знаете как да направите всеки зодиакален знак щастлив?

Например Девите и Козирозите ценят стабилността във връзката и споделеността в любовта. Ако ги уверите, че сте надеждни в своите чувства, техният свят ще бъде пълен с щастие и сигурност.
Но когато се отнася до другите зодии, какво да кажем?
Кои малки, но ефективни неща работят за радостта им?

Дева и Козирог
Кажете им, че винаги може да разчитат на вас. Накарайте ги да се чувстват специални. Уверете ги, че сте надеждни и отговорни и винаги ще сте на една ръка разстояние, ако имат нужда не само от помощ, но и от ласка.

Скорпион и Овен
Тези зодии са подвластни на сексуалния си нагон, който при тях изобилства. Те ще са готови и желаят да правят секс винаги. При тях няма „главоболия“, нито умора, стане ли дума за секс за сдобряване. Ако искате да направите щастливи партньорите си от тези две зодии, не им отказвайте ласки.

Лъв и Везни
За представителите на тези знаци две неща са безотказни, стане ли дума да накарат душата им да запее от щастие. Много пазаруване и ласкателство! Лъвът обича да бъде център на вниманието, а Везните обичат да бъдат заобиколени от красота и лукс. Те имат царствено усещане за мода.

Водолей, Стрелец и Близнаци
За да ги направите щастливи, измислете приключение, което ще ги изкара от отегчителната рутина. Тези зодии са известни с любовта си към свободата. Те са забавни, креативни, с богато въображение и винаги готови да се впуснат в нещо различнитено.

Телец, Риби и Рак
За тях щастието е да споделят вечерята си с вас, а после да се сгушат в скута ви и да гледате заедно любимия си сериал. Те се нуждаят от много любов и обич.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X