Напишете дума/думи за търсене

4-те зодии, които се побъркват при пълнолуние

Всички са засегнати от Луната и нейните различни фази по някакъв начин - това е естествено явление.

По време на новолуние и пълнолуние гравитацията на Слънцето подсилва тази на Луната, причинявайки магнитното привличане на приливи и отливи, така че може да си представите какво ни причинява на нас.
Луната върти на пръст нашата енергия, нашата ментална вселена. Дърпа за опашката нашите емоции и преценки. Това може да наруши хладнокръвния ни ум и да ни направи параноични.
Въпреки това Луната може да ни даде сила, вълшебства и магическо мислене.
Ето защо винаги по пълнолуние се случват ритуали, свързани с магьосничество.

При някои зодиакални знаци ефектите от пълнолунието са доста по-силни, отколкото при други.
Кои характеристики на зодиакалните знаци са най-податливи на безумията, които може да възникнат, когато Луната е в най-ярката си фаза?
Ето четири зодии, които усещат мощните ефекти на пълнолунието. Бъдете нащрек!

1. Стрелец
Известен като най-отворения от всички зодиакални неща към феноменални и неземни неща, Стрелците лесно попадат под странно влияние, когато настъпи пълнолуние. Сякаш цялата тази свобода, с която се отъждествяват, изведнъж става необуздана и без спирачки.
Стрелецът може да стане ревлив и емоционален по време на пълнолуние, но след като „прогледне“ отново за реалното на света, той е готов да планира нещо гигантско за бъдещето.

Когато Луната е пълна, може да очаквате родените през последната част на годината да откачат. Да полудеят, въобразявайки си невъобразими фантации, подплатени с малко невротична параноя.

2. Везни
Всичко, от което се нуждаете, е, че един миниатюрен космически тласък и уравновесеността на Везните ще се разбалансира и ще доведе до раздори родените под знака, които обикновено са доста стабилни хора. Те са свикнали да държат всичко под контрол и макар да не обичат да потискат чувствата си, те успяват да бъдат примери за стоицизъм и лежерно поведение.
Но това е така, докато пълнолунието не се издигне в небето. Тогава е времето, в което те пускат края на въжето и хвърчилото на лудостта им отлита в открито небе.
Когато Луната е пълна, очаквайте от Везните сълзи, шантави идеи, свирепа сексуалност и малко самоомраза.

3. Козирог
Пълнолунието не е любимото време за един Козирог. Тогава той се чувства като в капан, от който няма излизане. Хората от тази зодия се чудят къде да дянат преливащата си енергия, възбудена от лунната светлина. Озарени от нея, Козирозите са готови да запалят света, но пълната Луна често спъва намеренията им.
Хубавото на Козирогът е, че той може да трансформира неудовлетвореността в творчество и изкуство. За креативните хора, особено за писателите от тази зодия, това е времето, в което може да се вихрят безбрежно.

4. Овен
Знаете, че правите луди калинки родителите си, нали?
Ако искате да разберете как влияе пълнолунието на хората, просто сложете един Овен под светлините на Луната и ще получите рецепта за пълна лавина от емоции.
Сексуалната параноя е първа приятелка на хората от тази зодия по това време от месеца. Всъщност не познавате ревността, докато не срещнете особено невротичен Овен при пълнолуние. Ще ви се ще да носите сребърен куршум в джоба и скилидка чесън на врата. Черешката на тортата отива при Овена, когато става дума за лудост през пълната фаза на Луната.

Но в крайна сметка всички сме малко или много лунатици, нали?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X