Напишете дума/думи за търсене

За и против връзката с Козирог

Има някои неща, които трябва да знаете, преди да се влюбите в Козирог.

Добрият, лошият, Козирогът.

Не избираме в кого да обичаме, но ако познаваме някои астрологични аспекти на нашата половинка, това би помогнало на любовна.
Ако обичате Козирог, ето как да скъсите дистанцията с амбициозния, лоялния, упорит и методичен човек, който винаги преследва целите си.

Той е ориентиран към целите си
Козирогът не сваля очи от наградата. Независимо дали става въпрос за чифт обувки или за ъглов кабинет, той има планове и мечти и стремеж да ги сбъдне. Може да прави милион и едно нещо, но тази негова лудост е методична.
Той е безмилостен в преследването на това, което иска, и ако сте в този списък, ще го разберете от първа ръка.

Има високи стандарти
Не става дума за тропически ваканции и големи диаманти - въпреки някои от Козирозите да харесват такива неща. Иде реч за това, че за тях е важно техните партньори да ценят почтеността, постиженията и доброто качество на живот. Те имат нужда от интересен човек до себе си, с когото да общуват пълноценно след края на работния ден.

Работи като луд
Говорейки за работа, Козирогът е маниак на тази тема. Все едно дали ще го отдаде на това, че е земен знак, който има нужда от стабилност, или заради това, че е роден през зимата, когато е по-предизвикателно за оцеляване, но Козирозите са сред най-гигантските работохолици в зодиака.
Ако при повечето хора краят на работния ден е наистина край, при Козирогът може да се окаже време за нови идеи.

Откровен до безцеремонност
Едно от предимствата на връзката с Козирог е, че като цяло винаги ще
чувате истината. Едно от предизвикателствата на връзката с Козирог? Същото.
Той може да забележи фалш от километър, така че бъдете откровени и честни с него и си спестете неприятности. Манията за честност и истинност невинаги е лицеприятна.

Притежава състезателен дух
Конкурентният характер на Козирога заедно с интелектуалната му сила го прави страхотен съотборник и страшен конкурент. По-безопасно е, ако е на ваша страна, независимо дали печелите или губите.
Уверете се, че той е във вашия ъгъл на ринга, ако се състезавате сами. Никой няма да има по-добра мажоретка зад гърба си.

Отдаден е на близките си хора
Земните знаци са надеждни и лоялни, така че племето на Козирога е от първостепенно значение за него. Ако най-добрият му приятел току-що се е сдобил с разбито сърце, той се появява с вино и сладолед на прага.
Козирогът е пръв на на семейния пикник и на тенис мача на племенника си. Понякога ангажиментите му към близки и семейство може да са на първо място за него, преди да се види с половинката си. Така че, ако сте влюбени в Козирог, не го приемайте като недостатък, защото неговата лоялност е едно от най-силните му качества.

Отдаден е на половинката си
Козирогът може да не излиза много по срещи (все пак трябва да остане време за работа). Но когато е в сериозна връзка, той ще се опита да даде колкото се може повече ценни часове на любимия си. Той е чувствителна душа, която крие зад остротата на рогата си. Така че, ако ви е показал сърцето си, знайте, че той е отдаден докрай на любовта си към вас.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X