Напишете дума/думи за търсене

Какво разкрива датата на сватбата за брака според зодиака

Някои хора вярват, че щастливите бракове се коват в небесна работилница, прилежно наредени от повелята на звездите.

От незапомнени времена астрологията винаги е играла голяма и загадъчна роля в определянето на дълголетието на един брак.
Вашата сватбена зодия, или датата на подписването и зодиакалният знак, свързан с нея, може да даде представа за това как вашият брак ще се справи в бъдеще.
Разбира се, здравето и щастието на семейния живот зависят от вас и вашия съпруг, но понякога астрологията играе важна роля за това.

Брак в Овен – 21 март – 19 април

Приключенски брак

Овенът е известен с това, че е изключително независим, смел и приключенски знак. Така че няма да е чудно, ако вашият брак отразява същите ценности. Ако се ожените през този период, вашият брак ще бъде спонтанен и много забавен. Ще изобилства от импулсивни планове за пътуване, непланирани романтични срещи за вечеря и спонтанни романтични жестове. Въпреки това опитайте се да не се състезавате с партньора си, както обичат да правят Овните.

Брак в Телец – 20 април – 20 май
Здраво стъпил на земята брак

Ако решите да се ожените през сезона на Телеца, вие и съпругът ви ще имате здраво стъпил на земята брак. Въпреки че и двамата харесвате по-фините неща в живота и обичате лукса, никога няма да оставите това да доминира в отношенията ви. Добре е от време на време да добавяте по малко пипер в рутината си, в противен случай бракът ви може да се окаже монотонен и скучен.

Брак в Близнаци – 21 май – 20 юни
Вълнуващ и комуникативен брак

Да се ожените през това време, означава, че и двамата ще имате брак, основан на прозрачност и комуникация. Без значение каква е ситуацията, винаги ще избирате да говорите за нея открито и да я разрешавате заедно. Освен това вие и съпругът ви ще се стремите към разнообразие в живота си - бънджи скокове през лятото, каране на ски през зимата, готварски курс през есента и прочее. Не се преуморявайте, товарейки се с хиляди задачи – направете времето си, прекарано с половинката, в приоритет.

Брак в Рак – 21 юни – 22 юли
Романтичен брак

Раците са много романтични и емоционални по природа, така че няма да е изненада, че вашият брак ще бъде невероятно романтичен. Ще се обръщате със сладки умалителни имена един за друг, ще инициирате лирични вечери на свещи често и ще глезите партньора си с много подаръци. Не забравяйте обаче, че съществува живот и извън брака. Срещайте се с приятели и близки.

Брак в Лъв – 23 юли – 22 август
Страстен брак

Ако решите да се ожените по време на сезона на Лъва, тогава бъдете спокойни - бракът ви ще бъде много страстен и драматичен. И вие, и половинката ви ще бъдете много уверени и никога няма да отстъпите от споделянето на мнението си. Опитайте се обаче да не допускате вашите мисли и действия да ви отведат в негативна посока. Уверете се, че никой не се опитва да доминира над другия и всичко ще бъде наред.

Брак в Дева – 23 август – 22 септември
Зрял брак

Вашият брак ще се основава на това да бъдете изискани, здрави и организирани. И вие, и партньорът ви сте изключително конкретни за всичко и сте много ясно какво искате. Вие сте най-голямата опора и фен един за друг. Единственото нещо, което в крайна сметка може да създаде проблеми, е, ако прекалено си вглеждате в детайлите.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X