Напишете дума/думи за търсене

Кои са най-добрите любовници в зодиака

В човешката природа е заложено самозаблуждението относно способностите ни. Мислим си, че сме номер 1, а всъщност сме на опашката на всякаква класация.

Това важи и за собственото ни оценяване като представяне в леглото.

На помощ идват зодиакалните особености, които ще разгадаят мистерията дали сме добри или сме гола вода в секса. Започваме от най-калпавите любовници, вървейки към най-добрите сред зодиите.

12 място – Водолей

На Водолея му трябва много време да се отвори и покаже в цялата си прелест пред партньора си. Той е доста резервиран по природа, а това невинаги се толерира от неговия любим. Стане ли дума за сексуални дела, първо гледа собственото си удоволствие.

11 място - Козирог

Тази позиция не означава, че Козирогът е лош любовник. Но да си влюбен в представител на тази зодия, е много трудна задача, защото той е изключително взискателен, що се отнася до избора на партньор. Това често води до създаване на празнина в отношенията му.

10 място – Телец

Да се влюбиш в Телец, е или най-доброто нещо, или най-лошото, което може да му се случи на човек. Докато Телецът е отдаден до съвършенство на лоялността, той може да е толкова инатлив и винаги отстоява своето. Това не е съвсем лоша черта, но в кревата е пагубна. Там той не е особено гъвкав, което прави сексът с него скучно преживяване.

9 място - Дева

Девата може да е истински маниак, когато стане дума за секс. Тя планува акта до последната секунда, но след това бърза да се изниже от леглото. Като изключим това, представителите на тази зодия са нежни и внимателни любовници.

8 място – Везни

Те са едни от най-креативните и страстни хора. Тези обаче две качества често ги карат да бъдат с прекалено изразено чувство на собственост спрямо партньора си. Това се прехвърля и в секса, където Везните обичат да доминират.

7 място - Близнаци

Тази зодия е много страстна и със сигурност ще ви се отблагодари подобаващо, ако сте я развълнували в леглото. Ако наистина знаете какво се харесва на Близнаците в секса, това ще бъде едно от най-яките ви интимни преживявания.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X