Напишете дума/думи за търсене

Кои са най-добрите любовници в зодиака

6 място – Стрелец

Представителите на този знак обичат да изследват нови хоризонти не само в живота, но и в секса. Ако сте със Стрелец в леглото, може да очаквате всякакви перверзии, които ще оставят палава усмивка върху лицето ви.

5 място – Рак

Този знак е много страстен и емоционален, а това е доста видно, когато сте с Рак в леглото. Сексът с тази зодия е като возене на влакче на ужасите, но в добрия смисъл на думата.

4 място – Лъв

Той обича да доминира и да придава различен вкус на секса. Страстта и силата, която излъчва Лъвът, кара партньора да се връща за още и още. Въпреки това представителите на тази зодия може да се унесат в своя нарцисизъм и да прецакат понякога сексуалните изживявания.

3 място - Овен

Овенът е страстен и чувствителен любовник. Тези две качества карат представителите на тази зодия да докарват до сексуална лудост своите партньори. Овенът не е застрахован от доминантно залитане, което невинаги се нрави на човека до тях.

2 място – Риби

Тази зодия е с най-добрия баланс между телесни щения и разсъдък. Рибите имат безспирен мерак, който обаче не излиза от рамките на добрия старомоден секс, в който романтиката е на първо място. Който има за любовник Риби, със сигурно често изпитва божествени оргазми.

1 място – Скорпион

Никой не знае по-добре от Скорпиона как да люби. Тази зодия е най-чувствената и най-страстната в леглото. С такъв любовник вие ще сте в сексуалният Рай непрекъснато и ще се надявате това усещане никога да не свършва.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X