Напишете дума/думи за търсене

Плюсове и минуси на любовта с различните зодии

Преди да кажете, че взимате някого за съпруг или съпруга пред олтара, добре е да знаете с какво точно се захващате.

Това са плюсовете и минусите за сключването на брак с всеки зодиакален знак.

Овен
Ако половинката ви е от тази зодия, никога няма да ви е скучно, тъй като Овенът е забавен, див и вълнуващ и е радост да бъдете в неговата компания. Имайте предвид обаче, че той иска да се случва всичко по неговия начин, а егоизмът и командоренето те са му чужди.

Телец
Добрата новина е, че той е лоялен, трудолюбив и ще се прибира всяка вечер по едно и също време. Телецът е солиден човек, на когото околните може да разчитат. Не се изненадвайте, ако се наслаждава на луксозните дребни радости, предоставени от живота. Недостатъкът? Той ще очаква да бъдете също толкова отдадени и надеждни, така че, ако обичате независимостта си и сте тотално свободолюбиви, по-добре изберете човек от друга зодия за любовните си дела. С две думи, Телецът може да бъде малко скучен.

Близнаци
Хората от тази зодия са страшни бърборковци, което може да бъде както добро, така и лошо нещо. Те са чудесни събеседници, интересни и умни, но изслушването на другата страна не им е силна черта. Освен това харесват разнообразието и може да има страх от ангажиране със сериозна връзка.

Рак
Той е като голямо плюшено мече, което всичко обичат. Ракът е гушлив, обича майка си (е, в повечето случаи) и разбира чувствата на партньора си. Що се отнася до минусите, представителите на тази зодия имат големи очаквания и ще искат от вас да сте точно като тяхната майка или баща. Има склонност и към непредвидени промени в настроените.

Лъв

И за секунда няма да ви е скучно с Лъва. Той е майстор на забавленията, искрящ, динамичен и винаги е душата на компанията. Чудесно е да сте в неговото обкръжение. Но Лъвът е склонен към цупня, когато не е в центъра на вниманието, и е изключително суетен. Уверете се, че имате две огледала в банята си, когато живеете с Лъв, в противен случай рядко ще успявате да видите собствения си лик.

Дева
Ако обичате реда, особено що се отнася до финансите, тогава Девата определено е вашият човек. Тя е всеотдайна, подредена и наистина е стъпила здраво на земята. Въпреки това тя има склонност към развитие на обсесивно-компулсивно разстройство по отношение на реда и често е подвластна на рутината. Девата е изключително придирчива и често страда от липса на самочувствие, но пък е интелигентна и осъзната като личност.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X