Напишете дума/думи за търсене

Неща, които трябва да знаем, ако обичаме Лъв

Лъвът не е само един от най-изявените огнени знаци, ами от него става вълнуващ и страстен партньор.

Ако сте намерили да се влюбите в Лъв, може да направите пет неща за него, за да го накарате да ви обича още повече.

1. Оставете Лъва да бъде егоист от време на време
Повечето Лъвове са наясно, че са страхотни. Други път са вълшебни, но нямат представа за това. Понякога Лъвът може да се държи все едно е центърът на Вселената, но кой би дръзнал да го обвинява? Ако познавате добре партньора си от тази зодия, тогава знаете колко невероятен е той и вие сте готови да му дадете каквото поиска заради това.

2. Обожавайте го във всяка минута
Лъвовете обичат да получават похвали и внимание, но любовта и вниманието, които получават от партньора си, е това, за което наистина жадуват. Това доста често е единственото, което ги вълнува, когато изпитват силни чувства. Похвала от този, на когото се доверяват и уважават, означава повече от мнението на някой друг.

3. Позволете му да се грижи за вас
Лъвът обича да кръгът му от важни и близки за него хора да е малък. Това, разбира се, включва и неговия партньор. Яростно лоялен, Лъвът предпазва своето стадо на всяка цена. Ако е избрал да бъде с вас, той наистина иска вие да сте до него, а не някой друг. Да не говорим, че неговото самоуважение е твърде високо, за да може да се свърже и отдаде на някого, който не го заслужава.

4. Опитайте се да не ревнувате от фен клуба на Лъва
Лъвовете са природно харизматични и очарователни личности и въпреки че са изцяло лоялни, обичат вниманието, което получават заради обаятелността си. Смъртоносната им комбинация от привлекателни черти на характера означава, че много хора желаят вашият Лъв да няма връзка и да е готов за интимни приключения. Оставете останалите да флиртуват с Лъва ви, той ще ви обича още повече заради това. Помнете, че тази зодия е една от най-лоялните спрямо близките си хора и не биха направили нищо, което да ги нарани.

5. Дайте на Лъва възможност да изрази своето мнение
Независимо дали Лъвът казва какво мисли, той има мнение за всичко и за всеки. Но може да сте сигурни, че каквото и да споделя на глас, това е истината. Той няма да захароса истината за вас, колкото и тя да не ви допада. Въпреки това опитайте се да не приемате неговата откровена честност като обида.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X