Напишете дума/думи за търсене

Плюсове и минуси на любовта с различните зодии

Везни
Те са общителни, приятна за компания, романтични и мили не само към любимия си, но и към всички около тях. От друга страна, Везните често не могат да решат какво искат и са прословути плейбои. Бъдете готови да се биете с други жени за мъж Везни, нищо че дори не ви е изневерил. Той просто е чаровник, който влиза под кожата на всички.

Скорпион
Скорпионите са лоялни, дълбоко страстни, откровени и решителни. Те също са невероятни в леглото, но вече знаете това, нали? Недостатъци? Те са много потайни и техните дела винаги са скрити-покрити, а крайната цел е собственото им облагодетелстване. Да не говорим, че езикът им е по-остър от бръснач и често ранява.

Стрелец
Хората от тази зодия винаги са готови за приключения и по природа са пътешественици. Стрелецът е голям мислител и е доста интелигентен. За съжаление, понякога просто не може да излезете на глава с него, тъй като той мрази да губи спорове и е готов на всякакви неща, за да победи в словесната битка. Има склонност да си мисли, че знае всичко, което често го прави дървен философ, освен това е доста нетактичен.

Козирог
Той е трудолюбив и решен да успее, което го прави страхотна глава на семейство. Козирогът е много лоялен знак, волеви и независим. Но той може да бъде изключително инатлив, понякога контролиращ и малко откъснат емоционално, така че бъдете нащрек за това.

Водолей
Той е млад по сърце, винаги готов за добро прекарване както в спалнята, така и извън нея, много иновативен и винаги търси специалните аспекти на живота. Минусите? Водолеят не е толкова надежден и може да бъде някак непокорен. Обича да разклаща нещата само заради удоволствието от това.

Риби
Рибите са мили, романтични и страстни натури, които на всичкото отгоре са и отлични слушатели. Те дават сърце и душа за хората, които обичат. Това обаче не винаги е нещо чудесно, тъй като те може да се възползват от това, търгувайки го, за да получат нещо в замяна. За нула време представителите на тази зодия от любвеобилни може да станат по-студени и от фризер.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X