Напишете дума/думи за търсене

Риби - зодията на старата душа

Риби е 12-и и последен астрологичен знак в зодиака. Това означава, че е един от най-старите и най-мъдри зодии.

Хората, които са родени през този период, са склонни да се смятат за „стари души“ и действат като много по-възрастни от реалната им възраст.

Този воден знак е управляван от Юпитер като първична планета и Нептун като вторична. Юпитер е мислещата планета. Това е абстрактният ум, висше учене и знания както интелектуално, така и духовно.

От друга страна, Нептун е свързан с плавност и илюзорност. Той диктува мечтите и абстрактните мисли и благодарение на това прави страхотна комбинация с Юпитер. Двете планети създават Ин Ян от мъжката и женската енергия.
Рибите обичат да бягат от реалността или имат силно желание да избягат от ния. Склонни са да проявяват самосъжаление и демонстрират манталитет на жертва. Когато са в прекалено стресови ситуации, имат склонност рязко да скъсват с реалността, дистанцирайки се от емоциите си.

Личността на Рибите е трудна да се определи, защото много хора от този знак обичат да се правят на мистериозни или неуловими.

Предполага се, че Рибите са родени с физически способности, по-силни от другите.
Една от емпатичните способности, присъщи на хората от тази зодия, е изключителната чувствителност към приятели и близки.
Рибите често приемат проблемите на обкръжението си и ги правят свои. Те са привлечени от хора, които се нуждаят от помощ, а това понякога може да ги изтощи.

Това е зодиакалният знак на мистицизма и непознатото. Вечната борба на Рибите е да се научат как да използват силите си чрез творческите и художествените си умения по позитивен начин.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X