Напишете дума/думи за търсене

Обичате да носите черно? Какво разкрива това за вас

Нямате други дрехи в гардероба си освен черни? От цветни тоалети ви се гади?

Е, има добра причина за това. Черното е цветът на силата. Когато става дума за тенденции, този цвят никога не излиза от мода.

Той може да ви накара да изглеждате изискано, мистериозно, елегантно.

Знаете ли, че любовта ви към тази монохромност казва неща за вас, които дори не осъзнавате.

Черният цвят е свързан с положителни черти като привлекателност, чувствителност,

увереност и интелигентност.

Той ни прави да изглеждаме уверени, способни и надеждни.

Какво казва за нас черният цвят

„Черното винаги е елегантно. Това е най-пълният цвят в целия свят, изработен от всички цветове в палитрата.“

Рикардо Тиси

Черните дрехи помагат да се премести фокусът от външния ви вид към вашата личност. Когато носите черни дрехи, хората ви възприемат като чувствителни, целенасочени, амбициозни и успешни. Счита се, че хората, които носят предимно черно, са силно емоционални, но са добри в това да крият чувствата си.

Ето някои от често срещаните личностни характеристики на хората, които обичат да носят черно.

Уверени 

Черното означава дързост. Уверени сте във физическия си външен вид и не чувствате нужда да привличате вниманието или да се фукате със себе си. Придържате се към собствените си решения и сте самодостатъчни, самоуверени и елегантни.

Силно емоционални

Използвате този цвят като инструмент, за да покажете, че не се интересувате от хората около вас. Но в действителност сте силно чувствителен и емоционален човек. Обичате да криете своите уязвимости, слагайки си смело лице.

Мотивирани

Ако избирате черни дрехи през повечето дни, тогава сте мотивиран индивид, който е силно фокусиран върху целите си. Не е нужно да търсите мотивация отвън, тъй като сте много страстни във всичко, което правите. Това ви прави хора, на които може да се има доверие.

Опитват се да се защитят

Психолозите вярват, че хората, които носят черно, често се опитват да прикрият истинските си емоции и създават дистанция от другите, тъй като не искат да са емоционално уязвими.

Властолюбиви

Желанието ви да носите черно често е индикация за вашето желание да търсите повече сила и власт. Харесва ви да изглеждате по-могъщи, отколкото всъщност сте.

Сериозни

В живота са много сериозни и не обичат да разтягат локуми. Те са посветени на успешното изпълнение на задачите си и знаят точно как да ги свършат. Въпреки това може да им е трудно да се освободят и наслаждават на живота.

Знаят какво искат

Те са абсолютно наясно със своите мечти и задачи и знаят кой път трябва да следват, за да стигнат до финалната дестинация. Рядко се чувстват изгубени и затова постигат целите си по-бързо.

Заплашителни 

Изглеждате доста смущаващи за другите. Тъй като притежават характеристиките на силни и сериозни личности, някои хора може да се почувстват застрашени от тяхното присъствие.

Независими 

Те са независими индивиди, които се гордеят с работата и постиженията си. Имат бунтарски характер и не обичат да молят за помощ. Освен това мразят да им казват какво трябва да правят и не се прекланят пред авторитета.

Потайни 

Обичат да държат личните си неща само за собствено ползване. Поверителността е от решаващо значение за тях.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X