Напишете дума/думи за търсене

Малката черна рокля - кралицата в гардероба

Кой казва, че малката черна рокля има място само на официални поводи и събития. Поизтупайте овехтялата й роля и я вкарайте смело в есенния си гардероб. Има доволно много варианти, в които може да я употребите.

Рокендрол

Коженото яке е една от дрехите, която никога не излиза от фешън списъка. И като един от модните диктатори, няма начин да не пасва с всичко останало, дори и с малка черна рокля.

С тюл и шапка

Не е нужно роклята да е плетена или от по-непретенциозен материал, за да си пасне с рокерията. Представете си колко модерно ще изглеждате с къса черна рокля с тюл, плетена шапка, огледални очила и кожено яке.

Със злато

Ако пък си падате по диаметрално противоложната визия на малката черна рокля, то тогава изберете модел, който по-приляга за рожден ден и го съчетайте със златен или метален клъч, едри бижута и кожено яке. Чудесен ансамбъл за среща с приятелки или ново гадже.

С анорак

Есента предполага различен тип връхни одежди, а аноракът е една доста удобна алтернатива на пухените якета. Черна рокля до средата на бедрото, големичък гердан, небрежно пусната коса – денят ви няма как да не е запомнящ се.

С коланче

Имате тънка талия и не пропускате да я подчертаете? Тогава нека есента не ви спира. Сложете върху роклята тънко коланче, а за разкош я придружете от фигурален чорапогащник, който ще подчертаете различното ви отношение към уличната мода.

С металикови обувки

Тези от вас, които се придвижват из града с велосипед, са наясно, че той не само че дава преднина и бързина в предвижването, ами е част от градската култура. И като такава не може да пренебрегва правилата на стрийт фешъна. Плисирана рокля, придружена от металикови оксфордки – безценна заявка за това, че сте наясно как се случват нещата в главите на дизайнерите.

Негово величество черното

По-студените дни дават непоколебима възможност на дамите, които си падат по черния цвят, да го експлоатират още по-качествено. Къса рокля тип камбанка, кожено яке, плътен чорапогащник в тъмни окраски са атрибутите, които ви трябват, за да се чувствате във вихъра си.

С деним и боти

Винаги може да допълните малката черна рокля с дънково яке, широкопола шапка и боти. Особено сполучлив и удобен ансамбъл за кратък полет или пътуване извън града.

С балеринки

Ако сте от дамите, които намират за особено женствени балеринките, тогава не ги пенсионирайте за есенния сезон. Докато не падне сняг, те биха могли да бъдат в услуга на краката ви. Допълнете тоалета си със закачлива шапка в различен нюанс.

С бели кецове

Балеринките са красиви, но може да са с една идея по-тънки за студа на тротоарите. Няма нужда да се качвате на висока обувка, изберете бели или друг цвят кецове. Колкото и да не ви се вярва, те вървят особено интересно с дантелата на роклята.

С ресни и бижута

Подбрали сте рокля без ясно изразена талия и с V-образно деколте. Прилягат й безцеремонно боти и манта с ресни. Може да подсилите ефекта на бюста си с красив гердан.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X