Напишете дума/думи за търсене

Пачката - любимката на градското момиче

Знаете, че градската мода си има свои правила. Не може да се движите из стъргалото на града, облечени в домашен анцуг. Непростимо е, колкото и да не сте фешън гуру. Ако сте с артистична душа или имате несбъдната мечта за прима балерина, то тогава поканете в гардероба си пачката. Аз самата наскоро си купих цикламена на жълти точки. Приличам на луда калинка, но пък усмихвам и себе си, и околните.
А нали не сте забравили едно от култовите ансамбълчета на Кари Брадшоу, нали? Балеринска пола и потник с емблемата на известна френска марка.

До глезените
Ако не искате да изкарвате краката си на тотален показ, то тогава заложете на дължината до глезените. Така хем ще удължите силуета си, хем ще прикриете проблемните зони. Този модел прекрасно приляга на непретенциозен потник. За да придадете акцент на тоалета си, винаги може да заложите на чанта с животински принт или с лъскави геометрични фигури. О, и връзголемите слънчеви очила винаги са задължителни.

С дънково яке
Може леко да смъкнете от важността на пачката, ако я съчетаете с дънково яке. Това дава на цели тоалет нотка на небрежност, която върши чудесна работа, когато сте навън с приятели. Съчетайте я с обикновена тениска, райетата са подходящи, както и ярките дюс цветове, а отгоре сложете късо яке от деним и навийте ръкавите му. Допълнете го с едри бижута или закачливи значка на ревера на горната дреха.

В пастелно
Кой казва, че пастелните цветове са ок само за пролет или лято. Я разровете малко из скрина и експериментирайте с цветове. Смесвайте различни колорити и шарки, пачката търпи екстравагантност. Освен това колкото по-странно, толкова по-забележително. Пък и никога не бихте могли да сбъркате със светла лила или в небесно синьо.

Черно и бяло
Всички знаем, че тази комбинация е класическа и неподвластна на времето. Няма как да сгрешите с тези цветове. Те винаги изглеждат женствено, класно и непреходно. Едни ретро очила биха прилягали съвсем на място на този аутфит.

Рокерски шик
Честно казано, обичам да вадя жената у себе си на показ, но понякога ми се ще да съм по-момченце. Ако и вас ви прихващат такива щения от време на време, тогава заложете на рокерския шик. Изберете фланелка на любимата си по-тежка банда, нахлузете отгоре кожено яке и обуйте краката си с обувки на ток. Ако не обичате височинните чепици, кубинките ще ви свършат работа. Същата виртуозна работа биха вършили икецове.

Каре и перли
Ако не може да се наситите на карирани ризи и изобщо на дрехи с този десен, сега ви се дава възможност да провокирате вниманието на околните. Комбинирайте любимата си риза на квадратчета с пачка до коляното и сте готови за женската си вечер с приятелки. Съчетайте колорита на обувките с този на ризата за баланс, сложете перлена огърлица, хванете в ръка един клъч и марш навън.

Ежедневно закачливо
Никой не може да ви казва, че шикозното и небрежното не вървят ръка за ръка. Представете си колко е освобождаващо да се наконтите с любимите си пачка и „по-важна” блуза и да сложите маратонки. Ако пък ги притежавате в по-забележителен цвят, още по-добре. Допълнете ги със същия цвят чанта, а на шията си окачете богати бижута в причудливи форми.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X