Напишете дума/думи за търсене

Как да се обличаме, за да изглеждаме по-високи

Когато природата е решила да ни направи миньонки, тя не ни е задължително ощетила. Напротив – попитайте високите момичета и веднага ще ви кажат колко страдат, че не могат да носят токчета или да се намерят по-високи от тях мъже. Така че не се оплаквайте от ръста си, ами положете усилия да изглеждате върховно независимо от него.

1. Добавете няколко сантиментра към обувките си

Разбира се, вие също го знаете, но не може да не започнем от този съвет. А и, както казахме, толкова много високи момичета цял живот копнеят да могат да се разхождат на високи токчета. Не е задължително обувката да е на ток всъщност. Може да е просто с по-висока подметка. Направете високата обувка акцент в облеклото си. Никога не правете комромис с качеството и външния й вид.

2. Заложете на висока талия

Така краката ви ще изглеждат по-дълги и като цяло високата талия подобрява силуета и му придава елегантност и женственост.

3. Дълги панталони

В комбинация с високата талия и обувките на ток дългите панталони ще създадат усещане за няколко сантиментра отгоре.

4. Блузата - вътре

Визуално блузата, сложена в панталона или полата, създава също илюзията за няколко сантиментра отгоре. Освен това имате страшен късмет, че последните години това е тренд.

5. Пробвайте монохромни цветове

Монохромни са например изображенията с туш или молив. Това са цветове от една гама, които се възприемат от окото като цветни оттенъци. Идеята тук е да носите дрехи от една гама, което само на пръв поглед изглежда лесно. Опитайте да съчетаете синя блуза и син панталон. А сега добавете и синьо яке. Не е лесно, но ако наистина искате да постигнете съвършенство, може да тренирате и един ден ще се получи.

6. По-добре дрехи по вас отколкото широки

Същият съвет важи и за пълните хора. Много от нас си мислят, че крият нещо в широката дреха, но това е точно обратното – широката дреха подчертава проблема. Избирайте по-скоро дрехи по вас или поне вашия номер. Чувалести блузи и блузони не подхождат на миньонките, освен ако не сте много слаба и не носите този блузон единствено с обувки на ток.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X