Напишете дума/думи за търсене

Как да изглеждаме по-изискани

Забравете за това, че парите правят финеса. Парите може да ни купят стил, но ако не носим стила в себе си, купеното ще изглежда като кръпка върху нас. Ето няколко основни правила за това как да изглеждаме изискани.

1. Изберете семплото
Семпло облекло, семпли бижута, семпло, възпитано и фино поведение. Дори да не вземете нито един от другите съвети, този е достатъчен. Не прекалявайте с нищо – нито с цветовете в дрехите си, нито с марките и тяхната претенция, нито с прическата, грима, децибелите на гласа. Бъдете обрани във всяко едно отношение. Класата е в самоуважението, което носите, в знанията, които имате, в финеса, с който гледате на света около вас. Не викайте, не избухвайте, не тропайте с токчета, не пъчете ненужно гърдите си. Бъдете разбиращи, емпатични, наблюдателни, приятелски настроени, широко скроени. Бъдете аристократи.

2. Класиката е най-добрият ви приятел
Това важи в огромна степен за външния вид, но не само. Една жена с красиво черно сако и добре изгладен панталон може да впечатли повече от всяка друга, натрупала слоеве с пайети, принтове и джунджурии върху себе си. Погледнете гардероба си – задължително трябва да имате бял тишърт от памук, здрави и добре скроени дънки, черно сако, малка черна рокля, бежов сутиен и бижу от сребро или злато. Разбира се, това е базата, вие може да надграждате, да търсите личния си стил, но когато търсите финес, търсете го първо в класиката.

3. Няколко качествени неща в гардероба
Не е нужно всичко по вас да е скъпо. Достатъчно е да имате хубава кожена чанта и удобни обувки, за да изглеждате стилно. Не залитайте по евтини парцали, ако са некачествени, дори да се влюбите в тях на първо четене. Стилът изисква качество. Хубава материя, удобство, здравина.

4. Аксесоарите са важни
И отново не говорим за задължително скъпи неща. Говорим за обмислени придобивки. За неща, които перфектно пасват на цялата картина. Бижута, които носят характера ви, парфюм, който говори на езика ви, устройство за пушене, което се слива перфектно със сезона и настроението ви.

Ето, вижте този IQOS 3 DUO от лимитираната серия за лято 2020. Уникалният му цвят и елегантен дизайн променят напълно представата за човека, който го е избрал. Защото всеки аксесоар говори за отношението ни към самите нас – а когато ние уважаваме себе си и търсим красота в детайла, другите неминуемо изпитват същото към нас.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X