Напишете дума/думи за търсене

Особености на нанасянето на червеното червило

Червеното червило е един от онези продукти за красота, които наистина могат да трансформират лицето. Този вечен цвят е бил символ на сила, класа, елегантност и свобода. За разлика от останалите елементи от грима, червеното червило е универсално, тъй като е подходящо за както за бизнес тоалети, така и за коктейлна рокля. Но независимо от повода, може да сте сигурни, че то ще направи устните ви център на вниманието.

Какви са златните закони на червеното червило?

Изберете нюанса на червеното червило според цвета на кожата
За по-светлите тонове на кожата с розови тонове е най-добре да изберете нещо по-близо до малиново-червено. От друга страна, ако тонът на кожата ви е от по-топлата страна, със златисти тонове, е по-добре да изберете червено-оранжев нюанс.

Смесете различни нюанси на червено
Червеното има цяла гама от нюанси - от оранжево до бордо. Ако търсите напълно нов и уникален нюанс, проявете креативност и опитайте да смесите червилата, които вече имате.

Избягвайте лъскавите червила
За дълготраен ефект изберете сухите червила пред тези с гланц, тъй като те лесно се размазват и не издържат толкова дълго.

Ексфолирайте устните
Не забравяйте предварително да премахнете сухата кожа или примеси, като използвате естествен ексфолиант. Може да използвате микс от захар и мед или захар и зехтин. Смесете съставките, натрийте устните с получения мехлем с кръгови движения с върховете на пръстите си, изплакнете и след това нанесете малко овлажнител.

Очертайте устните и след това внимателно ги попълнете
Очертаването на устните с молив е важна стъпка, която много хора прескачат. Това ще накара червилото да издържи по-дълго.

Нанесете червилото с четка за устни
Въпреки че може да е изкушаващо да нанесете червилото директно върху устните, използването на четка за устни ще ви даде перфектните резултати.

Отстранете излишния цвят
Червилото трябва да стои на устните, а не върху чашите, от които пиете, или по бузите, които целувате. Не забравяйте да премахнете излишния грим със салфетка, така че цветът да не залепва по зъбите, стъклените чаши или сребърните съдове, когато се храните.

Не прекалявайте с очна линия и спиралата
Изберете по-фин стил за останалата част от лицето, особено за очите. Използвайте само спирала и тънка очна линия, за да привлечете възможно най-малко внимание към тях. Не позволявайте те да засенчват червилото и избягвайте с екстравагантни, цветни сенки за очи.

Направете съвпадение между устните и ноктите
Класическото червено отива най-добре, когато се носи както на устните, така и на ноктите, така че не забравяйте да нанесете червен лак върху ноктите си, за да завършите външния вид.

Изберете тоалет, който привлича вниманието към лицето
Когато избирате дрехите си, опитайте се да използвате неутрални цветове (като бежово, бяло или сиво), за да сложите лицето си в центъра на вашия външен вид. Черните рокли и червените устни са двойка, направена в Рая. Избягвайте цветовете, които се конкурират с червеното.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X