Напишете дума/думи за търсене

Ако искате бели зъби, ползвайте дафинов лист (+рецепта)

Няма по-добро време от пролетта за промяна на навиците, с които да подчертаете красотата си, парирайки усилията на стреса и други „услужливи”фактори да препънат женствеността ви.

Дафинов лист за бели зъби

Ако искате зъбите ви да блестят като на холивудска звезда, търкайте ги два пъти в седмицата със сухо дафиново листо. Ябълките, целината и морковите са натурални „чистачи” на зъбите ви, а калцият в сиренето ги облицова с минерал, който ги предпазва от загниване.

Използвайте база за фон дьо тена

Някои му казват грунд, други – база за фон дьо тена. И понеже самият фон дьо тен досега е бил възприеман като база, звучи странно, че се нуждаете от нещо отдолу. Напоследък гримьорите са единодушни, че грундът (или базата) е приказен продукт за запълване на фини бръчици, прави кожата ви по-хидратирана и гладка и не дава на грима да „шава”.

Охладете се

Отделете малко кътче в хладилника за козметичните си продукти. Съхраняването на овлажняващите кремове и тези за околоочния контур на студено ще помогне за ухажването на раздразнената ви кожа и подутите очи. Ще намали зачервяването и ще съживи тена на лицето ви.

Оцветете косата си

Добавете няколко нежни кичури върху основния си цвят. Това е хитър начин да създадете впечатление за здрава и гъста коса. Ако ви липсва достатъчно блясък, използвайте „блестящ” спрей за коса, който прави дори изтънелите ви връхчета сияйни.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X