Напишете дума/думи за търсене

Дрехи, (не)подходящи за жени с голям бюст

Макар големият бюст да е лелеян от доста жени, той си има своя код, който не е добре да бъде пренебрегван. В противен случай има шанс ефектът да се превърне в дефект.

Ела, прегърни ме

Този модел рокли са особено подходящи за дами с едър бюст. Същото се отнася и за блузи с такова деколте, което отделя визуално гърдите от останалата част на торса и прави талията видимо по-тънка.

Избягвайте високите яки

За нищо на света не прекрачвайте този моден съвет. Обличайки поло блузи или такива с друг вид висока яка, гърдите ви изглеждат по-увиснали, отколкото са в действителност. Същото се отнася и за обли високи деколтета. Приятели на добрия вид на гърдите не са и моделите с връзки на врата.

Наблягайте на V-образните деколета

На големия бюст особено му приляга V-образното деколте. То следва естествените извивки на гърдите и подчертава дискретно формата им. Освен това показването на по-голямо количество кожа между врата и бюста създава илюзия за по-малък бюст.

Правилните ръкави

Дължината на ръкавите на дрехата може да направи много за това как изглежда бюстът. Ако имате големи гърди, по-добре се спрете върху 3/4 ръкави. Те правят горната част на тялото доста по-прибрана, отколкото късите ръкави или роклите без такива.

Изберете плътни презрамки

Избягвайте презрамките тип спагети, ако сте притежателки на голям бюст. Това само ще подчертае обемността му. Изберете дрехи с по-плътни презрамки, които ще са хем в ролята на балансьор, хем ще оказват подкрепа на самочувствието.

Забравете широките ревери

Дамите с голям бюст трябва да избягват дрехи, които са с богата кройка в областта на гръдния кош. Якетата и саката с широки ревери може да създадат ненужна навалица в горната част на торса. Придържайте се към дрехи без видима претрупаност.

Всичко е в чантата

Изборът на правилния размер чанта може да допринесе за чудесното представяне на бюста пред обществото. За дамите с големи гърди се препоръчват средни или големи размери чанти, защото това създава усещане за равновесие. Малките и компактни чанти допълнително преувеличават гръдните размери.

Къси колиета

Дългите колиета имат способността да стоят доста несръчно върху големия бюст. Затова винаги избирайте по-къси колиета или такива, които се носят около врата.

Не на прозрачното

Както стана ясно, големият бюст не обича компанията на претрупаното. Същото се отнася и за прозрачните материи. Те не са добри съветници за по-пищната гръдна плът, която изглежда още по-обемна. Забравете за жаба, ресни и други финтифлюшки.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X