Напишете дума/думи за търсене

Да увеличим бюста си по естествен път

Ще ви запознаем с няколко дребни трика, които ще спомогнат за това бюстът ви да бъде във форма и да изглежда по-голям, а в някой от следващите броеве на сп. "Всичко за жената" очаквайте още по-интересна информация по темата.

1. Носете задължително сутиен, при това точния размер

Носенето на сутиен не позволява на бюста да увисва, особено ако сте се заели да работите в посока уголемяването му. Сутиенът трябва да е от естествена материя и да е точният размер.

2. Правете ежедневни упражнения

Може да ги намерите навсякъде в интернет. Целта ви е да работите за мускулите около гърдите. При постоянство и търпение резултатите няма да закъснеят. Eто едно такова видео: тук.

3. Храната също помага

Папаята не е особено често срещан плод на нашия пазар, но сме сигурни, че ако имате желание, може да се сдобивате редовно с нея. Пийте всеки ден сок от папая, смесвайки го с прясно мляко. Други храни, които са източник на естрогени и помагат за уголемяването на бюста, са соевите и млечните продукти, пилешкото месо, червеното вино, зеленият чай, плодовете и зеленчуците.

4. Пийте много вода

Този съвет присъства в почти всички статии за здравословен начин на живот, така че последвайте го, може да помогне и на бюста ви.

5. Потърсете специална козметика и хранителни добавки

На пазара има специална козметика, която съдържа съставки, които спомагат за растежа на гръдните мастни клетки. Също така ще срещнете и хранителни добавки, създадени с тази цел. Намерете най-подходящите за вас продукти и в комбинация с упражненията и храненето резултатите ще са налице.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X