Напишете дума/думи за търсене

Здрав секс за здраво тяло

(Повече бръчки върху чаршафите, по-малко върху лицето)

Има няколко неща, по които жените си приличаме. Почти никога не отказваме парче шоколад, в състояние сме да отменим среща, защото има намаление в любимия ни магазин за обувки, и нямаме нищо против да изглеждаме по-млади от ЕГН-то си.

Последното всъщност е проблем и на фолклора. В не една приказка лирическият герой дири по безкрайния свят вечния живот и крепкото здраве. В днешно време всеки от нас търси на различни места кранчето на фонтана на младостта. Едни не излизат от фитнеса, други от операционната. Трети дирят услугите на козметици и дерматолози, а четвърти се клепат с всякакви помади. И така, докато се окаже, че панацеята е между чаршафите. Защото сексът е чудесен не само за емоционалното ни състояние, но със сигурност е голяма работа за здравето ни.

2-3 пъти здрав секс в седмицата ще ви сдобият с такъв имунитет, че и най-досадният грип няма да има шанс да му се представи.

Младата и здрава кожа се намира на един секс разстояние. Той повишава кръвното налягане, което пък изпомпва кислорода към кожата, подобрявайки вида ни. Освен това засилва производството на колаген, който е враг на старческите петна и увисването. С две думи – повече бръчки върху чаршафите, по-малко върху лицето ни.

Да не говорим, че може да постигнете коса като от рекламите, докато издишате поредния оргазъм от себе си. Хормоните не контролират само либидото, но и състоянието на космите върху главата ни.

Всички сме наясно, че мъжете са особено горди с добрите си плувци, но сега и ние имаме повод за доволство. Колкото повече секс, толкова повече досег до качествена и здравословна сперма, а учените твърдят, че абсорбирането на мъжкия сок от женското тяло е безмилостен борец срещу депресията, засилва енергията ни и помага за по-леко раждане. Спермата безкомпромисно ни предпазва от кариеси. Въпреки това богатството й от цинк, калций и други особено важни минерали за зъбите ни, не би трябвало да ни спестяват редовното посещение в зъболекарския кабинет.

Животът е доволно стресиращ и всеки търси своя начин да се справи с това. По-дейните от нас ходят на йога. Други пък му виждат сметката с чаша вино вечер, със сутрешна медитация, или със задушевни срещи с приятелки. Най-умните от нас обаче предпочитат добрия старомоден секс. Той помага и за редуциране на сърдечни заболявания. Ако искате да доближите едновековно пребиваване на земята, тогава заложете на здравия секс.

Ако сте от тези, които притежават суха кожа, заложете на хидратиращия секс. Любенето подобрява циркулацията на кръв, което пък дава на тялото ни влагата от която се нуждае, за да е във форма. Добре запотеният секс замества чудесно масажа на лицето и изхвърля излишната мръсотия от порите.

Ако по-често посягате към търкалянето в кревата, то има голям шанс да се разделите с главоболието веднъж завинаги. Щурмът на ендорфините ще намали болката. Сексът ускорява зарастването на раните, дори и по-бавно заздравяващите, като тези при диабетиците. Така че, преди да хукнете към аптечката, огледайте се за един бърз секс с партньора си.

Дами, бъдете ненаситни, защото здравият секс ще ви освободи от натрапчивата мисъл за рак на гърдата, щом стане време за преглед при мамолога. Колкото повече секс, толкова по-малка опасност от това да поканите в красивия си бюст този жесток наемател.

Следващия път, когато не може да заспите, забравете за малката спиртна напитка или за топлото мляко. Отдайте се на оргазъм, пълен с окситоцин, който набързо ще ви изпее „Аз съм Сънчо”.

И за финал нека си припомним, че има секс, има добър секс, има и величествен секс. Именно самочувствието, което получаваме след края му, дефинира разликата. Ако някой ден не се чувствате особено уверени, вижте дали една плътска лудория няма да оправи нещата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X