Напишете дума/думи за търсене

Как да изберем подходящи дамски дънки

Дамските дънки днес са изключително предпочитани както за ежедневно носене, така и за посещение на места и мероприятия с неофициален характер. Кои модели обаче днес са на мода и как правилно да подберем подходящите за нас? Как се постига скъсаният ефект при днешните съвременни решения?

Кои дамски дънки са модерни

На фона на това, че дамските дънки днес са спасението на всяка жена, която бързо трябва да се приведе във вид, подходящ за работа в офиса, за разходка с приятели или излизане на бар и заведение, те присъстват във всеки гардероб. Модерни тази и другата година основно ще бъдат класическите сини, бели и черни панталони, които са вталени и с висока талия. Така краката на жената изглеждат още по-дълги, а силуетът - строен и стилен.

Моделите с ниска талия ще си останат актуални предложения, особено за по-високите дами, които нямат нужда от визуално допълнително издължаване на силуета. Това е особено валидно, ако обичате да носите обувки с високи токчета, които допълнително ще ви направят по-висока. Скъсаните дамски дънки все още са си изключително актуални и ще останат такива поне и 2021 г, тъй като в момента тази тенденция е в пика си.

Как да изберем подходящите за нас

Днес пазарът на дамски дънки е претрупан от модели и предложения, от които обаче трябва да изберем правилните за нас. Това понякога се оказва трудна задача, особено ако нямаме отправни точки, на база на които да преценим какво точно искаме. Ето списък от основните, на които да се позовете по време на избора:

- Цвят - основно се предлагат сини, бели и черни цветове. Изборът обаче е по-важен отколкото предполагате, защото тъмните нюанси например ще ви направят по-слаба, а светлите са за носене през летния сезон;

- Видове - съвременните видове основно са класическите вталени и широките женски дънки, както и бойфренд, отличаващи се с по-късите си над глезена крачоли. Съществуват още видове с висока и ниска талия, както и разкроени, при които краищата на крачолите са най-широки;

- Размери - при подбора на правилните размери обърнете внимание на талията и дължината на крачолите. Вижте номерацията на стари ваши дънки, ако не знаете точно кой размер носите. При онлайн покупките имате възможност да сравните вашите мерки с тези в предварителна таблица.

Как се правят скъсани

Както споменахме, днес скъсаните модели са изключително модерни и ще останат такива още доста време. Ще ви опишем накратко как може да направите и вашите стари модели такива. Вече знаете, че скъсаните решения на колената са доста разпространени, а това изобщо не е трудно и е достатъчно да направите лек напречен разрез с макетно ножче на крачола в областта на коляното. После с тънка игла издърпайте някои от власинките, така че да се получи правилният ефект, и сте готови.

X