Напишете дума/думи за търсене

Рокли за есента

Пуловери, шалове, ботуши, дълги ръкави  и няколко ката дрехи – едни от безспорните символи на есента. Аз обаче много обичам и зиме, и лете, и през есента да обръщам специално внимание на роклите, и то без особен повод. Най-якото нещо на този вид дрехи е, че той винаги върви с шармантни чорапи, закачливи клинове, топли калцуни.

С поло яка

На сезона, в който се оголват дърветата, особено му отива рокля с 3/4 ръкав и поло яка. Цветовете на одеждата може да варират от нюанси на графит, черно или лилаво, но, от друга страна, оранжевото винаги е слънчево добре дошло сред тоалетите ни. Този модел е подходящ за носене с тънък колан, придружен с клин и каубойски ботуши. Еднакво добре му прилягат и балеринките.

С флорални мотиви

Кой казва, че качулката трябва да се носи само на главата. Модните дизайнери са решили този сезон да преместят локацията й на гърба. Заложете на материя в светли тонове и флорални мотиви с дължина до коляното. Ако пък харесвате дрехите си по-кокетни, изберете модел с връзки на задната част на врата. Тази рокля е подходяща за парти и върви с висок ток.

С плетени точки

Ако боравите умело с куките за плетене и вълната, сега е моментът да се развихрите. Но ако нямате времето, нито уменията, изберете фабрично плетен модел с продълговати точки в бяло. Ако като бонус притежава и V-образно деколте, ще се сдобиете с още по-забележим тоалет. Съчетайте го с контрастен на цвят чорапогащник, с боти и с кожено рокерско яке.

Рокля риза

Няма причина да подминете и другите цветове, освен тези, на които намекнахме с фешън закачка преди малко. Ако ви харесват тъмните цветове, но не искате да се чак такива класици в есенния жанр, може да изберете рокля в цвят каки, маслено зелено или неособено тъмносиньо. За да придадете на аутфитът ви още по-голяма небрежност, може да се спрете на модел ала риза. Няма смисъл да криете разкошните си крака само защото температурите навън са навели срамежливо глава. Нахлузете класически обувки на ток, сложете щедри бижута и марш на среща.

Фру Фру

Не може да говорим за мода и да низвергваме французите. Френската връзка в нашите предложения за есента се изразява в тази фру фру рокля. Диплите и воалите определено са фешън детайли, които няма как да ви оставят незабелязана. А прозрачните ръкави контрастират стилно на студа навън. Ако отивате на парти, това определено е един доста женствен избор, за да изразите себе си.

ветлите тонове са по-подходящи за този модел, макар изобщо да не пасват на общоприетите колоритни норми на есента. Адекватен избор на обувки са в цветове металиково или бежово, но задължително на токове.

„Диамантена“ рокля

Харесвате дрехи модел „ела, прегърни ме“, тогава тази рокля е точно за вас. Кройката й позволява да наблегнете на достойнствата на талията си и да скриете досадния брич. Ако искате да излъжете окото, изберете животински или ромбоиден принт – така ще се доближите по-близо до максимата, че диамантите са най-добрите приятели на жените.

С привкус в миналото

Не може да избягате от дантелата, а и не го намирате за уместно. Вкарайте тогава умело любимата си материя в услуга на есенния ви гардероб. Деликатна черна рокля от този материал ще придаде на деня ви изисканост и ще напомни за отдавна отминали елегантни времена. Може да й „подарите“ метален колан, който да съчетаете с обувки на ток в подходящ нюанс.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X