Напишете дума/думи за търсене

Какво казват чорапите за нас

Мъжете и жените, които носят ''луди'', разбирайте цветни и шарени чорапи, са независими, интересни и успешни.

Чорапите могат да бъдат в ексцентрични нюанси като резедаво или неоново зелено, или да имат гигантски очи, омари, летящи прасета или вкусни кексчета върху тях. Всичко, което ви хрумне. Стига да не са в скучно кафяво или синьо, те разкриват много за човека, който ги носи.

Хората, които носят такива чорапи, казват на света, че отказват да се съобразяват с всякакви социални тенденции. Денострират смело игривите им черти от характера и усещания за света. Те оглавяват революцията срещу униформите и благоприличието.

Дрехите, които носим, казват много за нашата личност, а носенето на ''луди'' чорапи

спомага за постигането на един още по-жизнен, оптимистичен, креативен и очарователен образ.

Цветните чорапи демонстрират закачливост и са чудесен начин да стопим ледовете в общуването ни с други хора. Друг възможен дивидент от това да носиш чудновати чорапи, е създаването на представата, че си смел или креативен тип.

Нашият избор на дрехи често диктува не само начина, по който възприемаме останалите, но и този, по който ние самите се възприемаме. Според изледване на психолози това, което носим, може да има ефект върху мислите ни. С други думи, носенето на определени дрехи може да промени начина ни на мислене, поведение и може да ни вдъхне увереност за неща, които не искаме да правим най-често.

Освен това учените са категорични, че хорат, които носят "шантави" чорапи са умни, креативни и новатори.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X