Напишете дума/думи за търсене

Шармантни с чорапи над коляното

Има толкова много забележителни начини да носим чорапи до коляното. В последните години те се превърнаха в тренд, който е  подходящ за мало и голямо. Закачлив и същевременно топъл аксесоар за хладните дни. Кои вариации ще властват този сезон.

Черно и бяло

Има някои непреходни класики и черно-бялата комбинация е сред тях. Перфектният начин да я пресъздадем, е къси черни панталонки, същият цвят чорапи и двуцветна блуза. За настроение винаги може да добавите бижу или друг тип аксесоар в по-ярък колорит. Или чанта, преметната през рамото.

Ученически чар

Чорапите с тази дължина си крещят за първия учебен звънец. Ако все още не сте се дипломирали я от гимназията, я от университет, то тогава този ансамбъл си е съвсем в задължителния ред на нещата. Ако пък отдавна сте изкласили, бяла или сива блуза в допълнение с плисирана или клоширана пола, ще свърши необходимото, за да допълните чорапите, придружени от балеринки.

Стилът на хипстъра

Хипстърският шик е много по-лесен за постигане, отколкото си мислите. Небрежно отпусната шапка, закопчана догоре риза с бродерия, натъпкана в къси дънкови панталони, навити над коленете чорапи, боти с цвят на кестен и палто в неутрален цвят ви гарантират визия, която ще обръща хората след вас.

Цветно

Колкото по-цветно, толкова по-цветно. Винаги може да нашарите деня си с топли нюанси. Бордо чорапи или с цвят на тухла са изключително подходящи за есента.

Под ботушите

Високите ботуши са чудесно допълнение към чорапите до коленете. Оставете около пет сантиметра от текстила да се вижда над обувката. Сложете ефирна рокля и късо яке и видът ви ще бъде забележителен.

С токчета

Високите чорапи може да се съчетаят чудесно с високи токчета. Това придава на облеклото ви една допълнителна нотка очарование.

На шарки

Забавен и момичешки начин да покажете краката си, е да ги обуете в чорапи на шарки. Точки, райета, квадратчета... са добре дошли за есенния ви имидж.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X