Напишете дума/думи за търсене

Модерните дрехи на есента

Най-пъстрият сезон от всички идва с ниските температури и по-плътни дрехи, които създават още по-голям уют не само на снагите, но и на душите.

Кои са най-добрите сподвижници на есента в гардероба ни?

Монохромно

Едноцветният ансамбъл пасва на всяко годишно време. Къса прехлупена пола с копче, рипсена блуза и палто в същия цвят е комбинация, която не искате да пренебрегвате.

С чорапи и голи рамене

Това, че навън е въздухът е леко хаплив, не означава, че не може да показваме прелестта на плътта си. Пуловери с паднали рамене, допълнени от топлото на чорапи над коляното, винаги са добре дошли в есенния ни ден.

Жилетка

Този вид дреха е подходяща за всичките четири сезона. Къса, дълг, до коляното, под него жилетката е добре дошла. Ако заложите на такава без ръкави, имитираща голям шал, със сигурност няма да сбъркате. Може да я съчетаете с дънки или клин.

Къси панталонки

За по-калените от вас и за любителките на късите одежди дънковите панталонки най-вероятно не са за изхвърляне дори в по-студено време. Комбинирайте ги с фигурален чорапогащник, кожено яке и топъл шал. Голямата чанта също е добра идея.

На каре

Пуловерът е добър другар на бархетната карирана риза. Удачно ги съпровождат дънки или клинове, а ботите са задължителни или кожени кецове.

Шал

Не може да е есен, а шалът да е натирен в кьошето на килера. Свръхголемите представители на този текстилен вид са квалитетни придружители на скъсаните дънки, кожените якета и боти.

Пуловери

Плетените дрехи са си на мястото през есента. Топли, обемни, закрилящи. Идеални и за млади, и за по-зрели тайфуни с нежни имена. Велурените ботуши над коляното също правят заявка за пространство в гардероба.

Блейзер

За тези от вас, които не се плашат от студа и все още не искат да правят път на зимните якета, блейзерите са добри заместители на тежките връхни дрехи. Плетена блуза и огромен шал е всичко, което ви трябва, за да допълните достолепието на блейзера.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X