Напишете дума/думи за търсене

Лятото не може без тези рокли

Топлото време предполага по-ефирни дрехи и закачливи рокли.

Ако се чудите какво ще властва това лято сред по-женствени дрехи, хвърлете поглед на тези редовеи.

С „въже“ около врата

Роклите, чиито линии около шията наподобяват въжета, ще властват безцеремонно през следващите месеци. Ако искате да подсилите ефекта на роклята, изберете модел с приставка върху талията или с харбали в областта на ханша.

Х-образната линия на този вид дреха придава геометрична форма, която вади достойнствата на шията и раменете, но прикрива проблемните зони около коремчето и таза.

Ала моряк

На море като на море. Всеки, който се е запътил на ваканция, близо до вода, трябва да сложи в куфара поне една дреха с моряшки десен. Това се отнася и за роклите от трико по тялото. Чудесно се допълват от отворени сандали на висок ток и кожено яке за по-прохладния морски вечерен бриз. Внимавайте с бижутата.

Микромини

За тези, които не се свенят да покажат дължината на краката си, този модел е идеален. Прозрачността в горната му част си кореспондира с полуоткритите връздълги ботуши. Този ансамбъл няма нужда от излишни аксесоари. Една чанта е напълно достатъчна.

Пастелни цветове

Дрехите в пастелни багри са огромен тренд през последните няколко фешън сезона. Модните дизайнери смело смесват пастелните цветове с по-ярки колорити. Рокля, която редува активни нюанси с по-убити, е нещо, което може би не е лошо да намери място сред другите ви одежди. Обувките нека бъдат в неутрален цвят.

На принтове

Ако предпочитате стил, който напомня отминали десетилетия, рокля ала 60-те е вариантът, подходящ за това лято. Роклите с принтове предполагат едноцветни обувки на ток, макар че не е изключено да ги съчетаете с балеринки. Ако сте сръчни в ръцете, може собственоръчно да ушиете чанта от плата на дрехата. Съобразете десена и формата на очилата с годините, в които искате да модно да се върнете.

„Водолазна“ рокля

Неопренът не е материал, подходящ само за водолазни костюми. Лятото приветства тази материя и извън водните дебри. Роклите от нея ще бъдат гигантско модерни. Не се стряскайте, неопренът може да изглежда доста шик. Блейк Лайвли вече разходи една такава премяна на фестивала в Кан. Обувките могат да варират от затворени боти до отворени обувки на платформа или кецове. Шапката също никога не е излишна.

Прегърни ме

Този модел рокля е непреходен. На всичкото отгоре е подходящ за всеки един сезон. Върви еднакво адекватно с рокерия, късо памучно сако или сатенен блейзер. На краката най-добре ще подхождащ класически обувки на ток от велур, а прическата нека е свободна.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X