Напишете дума/думи за търсене

7 модни съвета за широк ханш

Не всяка от нас може да се похвали с изфинена фигура, тънка снага и малко килограми. Как да прикрием повечето сантиметри в областта на ханша?

1. Избирайте блузи с дължина до талията или съвсем леко под нея.

Колкото до деколтето, най-добре ще ви стои падащо или елипсовидно.

2. При избор на рокли, правилото тук е да съсредоточите вниманието към раменете, гърба и бюста. Препоръчителни са рокли без презрамки и свободни около ханша.

3. Ако имате коремче, не избирайте панталон с много ниска талия. Може да е фешън, но едва ли ще се чувствате комфортно с излишните сантиметри, които издайнически се показват над колана. Преценете добре размера си и изберете панталон със средно ниска талия.

4. Всяка дама иска да посрещне лятото с леки и по-оскъдни дрехи. Панталонът с дължина 7/8 е задължително попълнение в гардероба за топлия сезон, особено за дамите с по-висок и строен силует. Ако не сте сред тях, заложете на по-дългата класика.

5. Тънка, свежа и практична. Лятната жилетка може само да ви е от полза. За прохладните летни вечери или като аксесоар към тоалета ви. Само не забравяйте, райетата имат склонността да разширяват силуета. Тайната е, че го правят по-малко, когато са различни по широчина и цвят.

6. Пълните бедра, широкият ханш и заоблената талия са проблем на повечето жени. Широка права рокля, с дължина над коляното и с деколте тип лодка, както и тесен панталон, комбиниран с дълга до средата на бедрата широка блуза ще реши вашите проблеми.

7. Не носете прекалено тесни, нито прекалено широки дрехи. Тесните подчертават несъвършенствата, а широките може и да прикриват някои недостатъци, но обезформят тялото.

За шията

Късото колие привлича вниманието към лицето и шията (затова не се препоръчва при по-къса и пълна шия), докато дългото подхожда при всички случаи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X