Напишете дума/думи за търсене

6 ефикасни терапии за стройна фигура

Мезотерапия Guna MD-Matrix – за по-тънка талия
Guna MD – Matrix е медицински препарат, създаден, за да помогне на жените да подобрят силуета си. Безспорно преимущество на терапията е намаляването на обиколка в коремната област с 6.2 см след 10 процедури. Тя топи локалните мастни натрупвания и възстановява колагеновата мрежа. А колагенът е основният компонент на съединителната тъкан и деструктурирането му причинява целулит, който засяга 90% от жените над 30 години и дори някои мъже. Други предимства са въздействието върху клетъчния метаболизъм, отока и застоя в хиподермата. Всичко това се дължи на основния компонент на продукта - колаген, който поддържа и регенерира фибрите на съединителната тъкан, стимулира производството на собствен колаген и така изгражда опорна „биомрежа”, която прави кожата стегната и плътна. Препаратът може да се инжектира директно в зоните, които имат нужда, да се използва самостоятелно или като поддържащо средство при други процедури. При убождането има минимална травма, не боли, безопасно е, а ефектът, след 8-10 процедури, които се правят за седмица. Терапията не трябва да се прилага на бременни и кърмачки, и на пациенти със злокачествени кожни образувания и автоимунни заболявания. Предназначена е за мъже и жени след 18-годишна възраст, както и повечето терапии.

Vela Shape по-агресивно третира мазнините
С този апарат се въздейства в дълбочина на горния слой на кожата, което намалява мастните натрупвания, обиколката на проблемните зони, редуцира и целулита. Ефектът се дължи на комбинацията от радиочестота, инфрачервена светлина и вакуумен масаж. Светлината и контролираната радиочестота увеличават кислорода на вътреклетъчно ниво чрез затопляне. Вакуумът и специално конструираните масажори изглаждат кожата и улесняват безопасен достъп на енергията до участъците. Резултатите са по-бързи, тъй като действието на апарата е по-силово и агресивно. Не се препоръчва на бременни и не трябва да се прилага върху зони със спукани капиляри и разширени вени. 12-15 процедури са достатъчни в началото, а след това по 1 поддържаща в месеца. Съчетава се с ръчен масаж, с детоксикираща Colon терапия.

Icoone вае бразилско дупе
Благодарение на авангардната машина можем да оформим секси дупе като на Дженифър Лопес или с лебедова шия като на Натали Портман. В основата на апарата е специална технология, която осъществява 1180 микростимулации на 1 квадратен дециметър чрез микроалвеоларен метод. Това прецизно и деликатно третира тъканите. Има и различни накрайници с ролери, които са с много микроотвори и създават мулти-микро алвеоларна стимулация. Машината е и с най-малкия моторизиран ролер в света, който стига до трудно достъпни места по тялото. Моделира тялото, разкрасява и лицето, шията и бюста. Апаратът е напълно безопасен и безболезнен, може да се използва и при заболяване на долните крайници, изгаряния, мускулни болки и схващания, загуба на мускулен тонус в коремната област, белези. Но не е подходящ при сърдечна и бъбречна недостатъчност, и при имунно-алергични кожни реакции. Комбинира се с мезотерапия и Vella shape, а за лице - с филъри с хиалуронова киселина, мезотерапия и ботокс.

Мезотерапията с биоколаген е изборът на Моника Белучи
Освен за лице, терапията е подходяща и за тяло. Подпомага редукцията на мастните натрупвания и е подходяща за всяка възраст и пол.

След като се фиксират акупунктурните точки и се нанесе обезболяващо средство, биоколагенът се инжектира на дълбочина 1-3 мм в кожата. Процедурата, при която няма кървене, зачервяване и отоци, трае около 30 минути. След това пациентът може да продължи ежедневните си занимания, но без да се излага на слънце. Забранени са още сауна, солариум, парна баня и СПА процедурите. Курсът за тяло е 8 процедури. Предимството пред класическата мезотерапия е, че убожданията са по-малко, може да се прилага дори при бременни по преценка на лекаря. При третиране на тяло се съчетава с антицелулитен ръчен масаж. Не са подходящи топлинните процедури, като лазери, IPL и други. Алтернатива на иглената колагенова мезотерапия е безиглената, която се изпълнява чрез апарата GunaPhoresis за резонансна магнитофореза.

Colon терапия за детоксикация
Специален ръчен масаж на стомаха, който се прави по хода на дебелото черво, лимфния дренаж с кактусова четка за подобряване на кръвообращението и засилване на метаболизма, което води до изхвърляне на токсините от организма и до отводняване. Правят се 8 до 10 процедури - по една седмично, като първите резултати са налице след петата. Освен изхвърлянето на отровите от тялото, то се скулптурира, тъй като се намаляват обиколките. Colon терапията има и доказан здравословен ефект.

С Hypoxi терапията изчезват сантиметри
Наричат я звездната интелигентна терапия, която успява да топи сантиметри от най-трудните места на нашето тяло – корем, талия, ханш, бедра. При това без глад, без тежки упражнения и йо-йо ефект. Благодарение на специални костюми и уреди се редуват вакуум и високо налягане върху проблемните зони. Това стимулира циркулацията на кръв в мастните депа. Умерената тренировка пък помага за транспортирането на мастните киселини и превръщането им в източник на енергия за мускулите. Вградените в неопреновите костюми 400 барокамери тонизират еластичните влакна в кожата, което се дължи на смяна на налягането.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X