Напишете дума/думи за търсене

Да затегнем модерно колана (галерия)

Коланите са брилянтен моден аксесоар, който доста често не е особено дооценяван от жените. Няма нужда неговата употреба да се свежда само до пристягането на дънките, може без колебание да придаде величавост на рокля и илюзията, че една и съща одежда всъщност са няколко различни модела. Просто трябва да поставим колана на различно място и воала – фешън заблудата е налице.

Под бюста

Собственичка сте на малък бюст, а искате да наблегнете на горната част на роклята си, тогава поставете колана под гърдите си. По този начин ще привлечете вниманието върху крехкото си деколте, което визуално ще изглежда пораснало. Ако пък имате повече плът в тази област, по този начин ще ограничите необузданата щедрост на природата.

В центъра на стомаха

Тази позиция на колана ще ви направи да изглеждате по-вталени. Ако сте облечени в рокля тип балон, още повече ще засилите усещането за тънкост в талията, защото обемът на дрехата в долната част ще прикрива по-голямото ви дупе, ако имате такова, разбира се.

Върху хълбоците

Ако роклята ви е с изчистен силует и се радвате на изящна фигура, най-вероятно нямате нужда от визуално прибиране на снага си. Обаче винаги може да използвате колан, за да подчертаете стегнатите си бедра, разполагайки го върху хълбоците си.

Върху дънките

Дори да обичате да носите скини джинси, нищо не пречи да ги аксесоаризирате с тънък кожен колан. От вас зависи дали ще е в неутрален или активен цвят. Втъпканата риза с навити ръкави е добро допълнение към панталоните.

Върху жилетката

Не е задължително коланът да придружава само долните катове на тоалета ви. Дори в летните нощи една жилетка никога не е излишна. Коженото произведение чудесно стяга силуета, който става с една идея по-обемист, загърнат от връхната дреха.

За разделител на цветовете

Ако роклята ви е от няколко цвята, винаги може да създадете заблудата, че дрехата ви е съставена от две части (пола и блуза) , разделяйки я с колан.

Под горния пласт

Няма нужда винаги коланът да се вижда. Понякога е по-добре да не се набива на очи в качеството си на моден аксесоар, а като нещо, което държи правилния силует на дрехата в изправност.

С щампирани цветя

Този сезон на мода са кожените колани с щампирани цветя и метални токи. Особено подходящи са за панталони или дънки по тялото, придружени от елек.

С лисица

Ако сте природолюбители, винаги може да го заявите с колани, чиито токи са във формата на животни. Закачливият фешън артикул върви ръка за ръка с черна риза и минирокля.

С листо

Моделът е удачен за рокля в зеленикав нюанс или за дрехи, направени от екокожа. За озаптяването на широки туники, акомпанирани от клин и летни боти. Може да го съчетаете с рокля тип риза.

С дантела

Тази разновидност на колан е едновременно женствена и различна от всички подобни аксесоари. Допълва изящно широките летни рокли и гладиаторските сандали.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X