Напишете дума/думи за търсене

Принтовете – дивото цвете в гардероба

Да, иска се смелост, за да се съчетае несъчетаемото на пръв поглед.

Но как иначе ще ни забележат, ако сме се сврели в плахостта на дюс дрехите със скучни кройки.

Комбинацията от леопардов принт и фермерско каре със сигурност показват на околните, че имате достатъчно кураж, стане ли дума за мода.

Елек и балеринки

Какво ще кажете за този ансамбъл? Перфектен е за есента, нали? Съчетал е приказно дълбочината на земните тонове и игривостта на карето. Пухенката и дънките са абсолютно в унисон с останалите части от фешън комбинацията.

Балеринките с леопардов принт са модерни и в никакъв случай не изглеждат натруфено и не на място в целия имидж. Ако обичате златни бижута, сложете едно колие за великолепие, а в по-студени дни вземете със себе си и късо яке, отново на квадратчета.

Закачлива шапка и пищен шал

Този сезон предполага интересни модни превъплъщения. Това, че навън бръска севернякът, не значи, че трябва да се движим по улиците с неугледни ямурлуци. Изберете скини джинси, велурени боти до глезените с дебел ток, пуловер в активен цвят и щедър шал с кариран десен. На главата елегантно може да поканите плетена шапка с повечко обем върху тила. Нека да е с леопардов принт. Ако и слънцето наднича зад облаците, избършете слънчевите очила и бегом на разходка.

Панталони и клъч

Какво ще кажете за карирани дънки? Друго си е да си различен от масовката. Придружете ги с леопардов клъч и ще имате на разположение двойна доза модна прелест. За да не обърнете съвсем гръб на дънковия плат, изберете риза от деним. Издължете силуета си с високи обувки.

Пуловер и токчета

Ученичката среща гръндж водата от младостта на родителите си. Не ви ли каздва точно това този аутфит. Подходящ е както за среща, така и за един от неглижираните дни в офиса. Разкъсани дънки с навити крачоли, обувки на ток с леопардов десен, карирана риза, подаваща се от пуловера. Защо пък не и чанта, събрала в себе си основния колорит на тоалета. Стилно и яко, нали?

Корпоративно и класно

Приказен тоалет за офиса. Съчетава принтовете в себе си толкова умело, че направо да се чудите защо досега не ви е хрумнала тази комбинация. Фигурален чорапогащник, карирана малка черна рокля с червено кожено коланче и къса жилетка с леопардов принт. Всички са в краката ви. Задължително сложете едри бижута, независимо дали са перли или от благороден медал. Подберете обувки за аутфита.

Шал и капси

Тази рокерска визия е подходяща за разходка, за среща и за работно рандеву извън стерилността на офиса. Удачно е особено за дами, които се занимават с пиар на музиканти или актьори, или с друг тип артистично занятие. Панталони, подчертаващи красотата на краката, боти с леопардов принт, колан, комуникиращ с един от цветовете на обувките, кожено яке с капси и голям шал на каре.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X