Напишете дума/думи за търсене

Идеалните дрехи според зодията (трета част)

Някои предпочитат лъскави и ярки дрехи, други не отстъпват и на сантиметър от класиката, а на трети им е все едно какво ще облекат. Дрехите, които носим, не само създават впечатления у околните, но и ни осигуряват психологически комфорт. В няколко поредни броя ще ви разкажем как да се обличате според зодиакалния си знак, за да се чувствате максимално добре в кожата си.

На Везните подхожда идеално артистичният стил в облеклото. На представителките на този зодиакален знак се препоръчва да съчетават хармонично в тоалета си по няколко модни направления и да избягват предсказуемата класика. Ако нямате идеална фигура, не се увличайте по прекалено тесните дрехи и вместо черното предпочитайте синьото (което наистина визуално намалява формите). Избягвайте също и релефните материи.

Добре е Везните да избягват дрехите, в които се чувстват неудобно – физическият дискомфорт им оказва негативно влияние не само върху психическото равновесие, но и на външната привлекателност.

На Скорпионите им отива всичко. Представителките на този знак са прекрасни във всякаква дреха, дори ако са облечени предизвикателно или неподходящо за възрастта си. Това обаче не важи за случаите, когато подбират облеклото само според настроението си, а не спрямо определен дрес-код. Така че главното правило за тях е винаги да слушат вътрешния си глас и да се стараят да съчетават необходимостта с интуицията си.

На Скорпионите също се препоръчва да не се увличат по черния цвят, който много от тях обожават заради вродения си мистицизъм. Първо, той не им отива по астрологични показатели, и второ, придава им мрачност, от която те и без това си имат достатъчно. Ако им се иска да демонстрират фаталната си същност, по-добре е да се спрат на виолетово или наситено бордо.

На Стрелците подхожда най-много спортният стил. Той подчертава идеално характера им и напълно отразява динамичния им начин на живот. На представителките на този знак се препоръчва да избират дрехи от меки, немачкащи се тъкани, с много джобове и други практични детайли. Дънките им стоят прекрасно, при това не само в съчетание с тениска и суичер, но и с по-елегантно яке. Отиват им връхни дрехи от кожа, велур, кадифе.

Освен това добре е Стрелците да имат предвид възрастта си – често се случва възрастни представителки на този знак да носят тийнейджърски дрехи, което предизвиква недоумение.

към първа част
към втора част

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X