Напишете дума/думи за търсене

Идеалните дрехи според зодията - четвърта част

Някои предпочитат лъскави и ярки дрехи, други не отстъпват и на сантиметър от класиката, а на трети им е все едно какво ще облекат. Дрехите, които носим, не само създават впечатления у околните, но и ни осигуряват психологически комфорт. В няколко поредни броя ще ви разкажем как да се обличате според зодиакалния си знак, за да се чувствате максимално добре в кожата си.

Във всекидневния живот Козирозите се чувстват чудесно в прости, удобни и практични дрехи от естествени материи. Стилът casual подчертава характера на представителките на този знак и им помага да се чувстват комфортно. Добре им стоят и елементи от мъжкия гардероб – костюми, ризи, вратовръзки, шапки – това подсилва чара и им придава уникалност.

За светски и официални мероприятия на Козирозите се препоръчва да избират по-женствени и фриволни тоалети – например, рокли в романтичен или пасторален стил. Отива им и имидж на жената вамп, особено ако им предстои не забавление, а разрешаване на въпроси от делови и частен характер.

За Водолеите идеална е дрехата, която не притежава никой друг – без значение от стила. Главното за представителките на този знак, е да се чувстват неповторими и уникални в облеклото си. Най-добрият вариант за тях е да шият дрехите си по поръчка – по техни собствени скици или с тъкани, подбрани лично от тях. Характерно за Водолеите е, че дори абсурдните за останалите съчетания, им стоят хармонично. Не бива да се страхуват от смелите експерименти с цветовете и екстравагантните модели – всичко това отговаря на светоусещането им и им стои добре.

За Рибите е идеален романтичният стил. Дългите женствени рокли, блузите с меките силуети и дълбоките наситени цветове им стоят чудесно. Винтидж бижутата допълват имиджа им. При избор на тоалета си представителките на този знак трябва да вземат предвид интуицията и настроението си. Рибите са фантазьори, често влизат в различни роли и заради психологическия си комфорт не бива да си оказват удоволствието да се обличат спрямо тези роли.
Препоръчва се да избягват дрехите в мъжки стил, както и стилът милитари. Колкото по-женствено изглеждат, толкова по-добре се чувстват, затова няма смисъл да се опитват да са мъжествени и силни.

към първа част
към втора част
към трета част

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X