Напишете дума/думи за търсене

Пролетни тенденции при роклите и полите

Зимата бавно се изнизва през слънчевите лъчи на март. Пролетта уверено крачи към гардероба и ни приканва да покажем красотата на зазимените си глезени и да поизтупаме ефирните рокли.

Флорални мотиви

Ако във вашия стил на обличане има място за още флорални мотиви, то тогава ги разположете на по-голяма площ. Дългите поли идеално пасват с къси блузи без ръкави, които разкриват част от коремчето. Широкополата шапка никога не би била излишна за този бохо силует. Сандали и чанта тип торба са финалните щрихи на това предложение.

До средата на бедрото

Полите с такава дължина винаги придават кокетност на тоалета. Прибавяйки обаче флорален мотив, със сигурност флиртът с пролетта става завършен. Комбинирайте с памучна блузка с дълъг ръкав в един от цветовете, разположени върху полата, и не забравяйте да удължите визуално и буквално осанката си с обувки на висок ток.

Розова прелест

Нищо не посреща по-романтично пролетта от розова рокля с дантела. Изрязаните цветя в горната част са достатъчно дискретни, а шифонът в долната част придава шик и прави дрехата още по-красива.

Ретро привкус

Роклите на цветя с по-висока талия, широк колан и дължина до коляното крещят носталгично за отминали времена. Достоен тоалет за посрещане на лалетата. Обувките са на ток, може и с отворени пръсти, в цвета на коралово море. Перлите биха могли да бъдат чудно допълнение към разточителната прелест на този аутфит.

Точки и ръкавици

Може би най-романтичният ансамбъл за пролетта. Небесносиня рокля на бели точки, придружена от бели мрежести ръкавици. Не ви ли напомня за славното време на 60-те? Бялото коланче само допълва това фешън пиршество, удачно за сватба в по-топъл ден.

Приказни аксесоари

Пролетта предполага повече плът на показ, но без излишна вулгарност. По-къса пола ще привлече погледа към красотата на краката ви. Украсете стъпалата си с обувки на райе или изберете други причудлива форма. Бижутата задължително трябва да са големи и ефектно натрапчиви, без да залитат в кича.

Шапка с перо

Настана време да приспим вълнените шапки и да посегнем отново за шапките, които носят свежестта на пролетта и намигват секси. Права рокля тип манта с предно закопчаване, кожен колан, сандали на ток са идеалните спътници за шапка с флиртаджийско перо. Не е задължително този аксесоар да комуникира цветове с останалата част от тоалета.

...и при блузите

Яка и коланче

Пролетта е абонирана за пастелните тонове и за по-момичешкия вид. Къси бели панталонки с ризка без ръкави и якичка в ментова окраска е всичко, което ви трябва за лежерна първа среща. Ако искате да подчертаете тънката си талия, заложете на тънък колан от кожа. Аксесоарите може да са едри бижута или нестандартна като форма дамска чанта.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X