Напишете дума/думи за търсене

Мода за двойки

Когато хората са влюбени, им се ще да са непрекъснато заедно, да са като скачени съдове, да правят всичко двамата. Понякога дори да се обличат еднакво. В Азия т.нар. тоалети за двойки са непреходен тренд повече от десетилетие.

В Европа все още хората ценят своята индивидуалност, па макар и интимно свързани с правилни и неправилни половинки.

Какво се носи по влюбените улици на Стария континент тази пролет?

50 нюанса червено

Човек не може да сбърка с този цвят. Активността му не оставя нито дрехата, нито притежателя незабележими. Малка рубинена рокля с набор на кръста, допълнена от сандали в светлокафяво и подобаваща чанта в същия нюанс, чудесно ще си комуникират с бордо панталоните на любимия до вас. Мокасини в шоколад винаги са добро попълнение в гардероба.

Влюбени хипстъри

Модерните млади хора с достатъчно добри доходи властват не само в бизнес света, но и по улиците със своята колоритност. Шапките са задължителен атрибут за тяхното модно изявление пред останалите, къси панталони и такива до коленете в закачливи десени, кецове и лачени сандали също. О, и да не забравяме татуировките. Без тях не става от простосмъртен хипстър.

Възрастта е само цифра

Както любовта не е само за невръстните, така и модата не е запазена марка за по-непорасналото ЕГН. Ленънки, потури за господина, панталон тип мъжка пижама за жената, прическа ала Мери Фредриксон от Roxette, „леки“ кубинки за него, зебра половинки за нея. Рединготът и шалът трябва да присъстват, а за контраст преметнете през рамо голяма кожена чанта в светъл оттенък.

Дует клинове

Отдавна модата е унисекс и клиновете не са приоритет само на колоездачите и гимнастиците. Дори най-заклетите културисти ходят с трико по тялото. Фитнес одеждите отдавна прехвърлиха границите на залата и преляха в уличното текстилно разнообразие. Шарени клинове, потници и прозрачни ризи, подкрепени от любезното съдействие на спортни обувки, ще направят от вас и вашия любим една още по-атрактивна двойка.

Майстори на уличния стил

Ако сте притежателки на красиви крака – покажете ги в къси панталони в леопардов или друг принт. Комбинирайте ги с дюс блуза, едри бижута и обувки в коралов или друг видим цвят. Любимият може да импровизира с нюанса на своите дрехи, но задължително трябва да има поне един, който да съвпада с най-активната част от вашия тоалет.

Панталони на принтове

Както при клиновете, така и при късите панталони правилата отдавна са различни. Колкото по-шарени, толкова по-модерни. Независимо дали сте фенове на геометрията или на животинския свят, принтовете с тези фигури са добре дошли върху този тип дрехи. Съчетайте ги с отворени сандали с камъчета по тях или с велурени обувки за силната част от вашата двойка. Горната част на тоалета ви задължително трябва да е едноцветна.

Ретро бляскави

Не е нужно да ходим на конкретни събития, които изискват по-официален щрих в облеклото, за да крачим по улиците бляскави с усещане за отминали времена. Рокля до средата на прасеца, велурени обувки с нисък ток, ? ръкави и малка чанта за разкош. Ако искате съвсем да потънете в носталгичната ера, заложете и на по-ретро прическа. Любимият до вас може да придава една нотка завръщане в настоящето със „скъсани“ дънки или такива с щампи. Сакото с широк ревер и ризата от деним добре ще прилягат на кафявите кожени обувки с бели подметки.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X