Напишете дума/думи за търсене

Ако половинката ти прави тези 3 неща, значи не те обича

Имаше един много приятен американски филм, който се казваше "Той не си пада по теб". Доста поучителен за женската публика. Защото ние сме царици на това да си създаваме приказки в главите. Да оправдаваме мъжете или да виждаме любов там, където нея я няма. Ето няколко признака, че той не те обича. Ако се откриеш в тях, недей да плачеш. Напротив! Изправи рамене, сложи най-хубавата си рокля и излез от самозаблудите си. Някъде вън от тях те чака истинската любов и мъжът, който ще те цени и обича наистина. Направи щастлив него, а не онзи, който ти дава само празни обещания и пълни главата ти с фалшиви надежди.

1. Той се вижда с теб само когато е свободен

Да, да, много е зает, много е натоварен, чак да ти стане жал за него. Затова ти си вечно на "стенд бай" за него. Когато свирне и ти скачаш в прегръдките му. Разбира се, зарязваш всичко - работа, приятели, хобита. Твоята програма няма никакво значение, защото вие се обичате и ти трябва да си на разположение за него по всяко време. Той, милият, е твърде зает и е съвсем нормално да се съобразяваш с това през цялото време за разлика от него.

2. Той не е виновен, обстоятелствата са виновни

Няма нещо, за което той да е виновен. Той е перфектен. Той е господарят на сърцето ти и си седи необезпокояван върху пиедестала, който си му построила. Той не може да дойде с теб на море, защото има работа. Той не може да те изненада за рождения ти ден, защото няма въображение. Той много добре разбира, че ти често страдаш и плачеш, но нищо не може да направи. Той знае чудесно от какво имаш нужда и все някой ден ще ти го даде. Някой ден, но не сега. Всъщност няма да ти го даде никога... но пак няма да е виновен!

3. Той ти обещава светло бъдеще

Той много иска да имате семейство и деца, той много иска да те направи своя и се бори за това свое силно желание. Той много се бори. Той силно вярва. Той постоянно обещава. Но всичко е само на думи. Мъжете, които обичат, не говорят, а действат. Разбери го най-накрая и намери този, който няма да ти обещае нищо, но ще ти даде всичко!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X