Напишете дума/думи за търсене

Какво означава мъжкият език на тялото

Събрали сте кураж да излезете с напълно непознат, с когото сте се запознали по интернет. Или пък ваши общи приятели много настойчиво са искали да ви сватосат още преди петилетка. Най-накрая сте кандисали и стоите в цялата си прелест срещу мъжа, когото неочаквано сте харесали от пръв поглед. Следите напрегнато всяка негова дума, за да разберете дали интересът е взаимен, но всичко, което трябва да направите, е да говорите езика на тялото му. Той ще ви даде отговори на всичките въпроси, свързани с привличането.

Гледа ви вторачено

Това е един от смесените сигнали, които изпраща езикът на тялото. Първоначално втренченият му поглед може да бъде преведен като отнесен от вашия вихър. Истината е, че понякога този взор може да се разбира и като добре премерена тактика. Задържането на погледа повече от 5 секунди е неестествено и не ни е подарено от природата като генетичен инстинкт. Ако забележите „насилствено” вторачване във вас, това може по-скоро да е неговият прийом за вкарване в леглото, отколкото демонстрация на интереса му към вас. Продължи ли повече от 5 секунди, да знаете, че на господинчото не му е много чиста заигравката.

Мръснишко подсмихване

Този тип усмивка буквално да се чете като плейбойското „чук и бег”. Ако забележите такова подсмихване от страна на кавалера си, не си правете грешни изводи. Той не иска да му раждате деца, а да се потъркаля веднъж с вас между чаршафите. Може и да го играе заинтригуван, но всичко, което иска, е да не се събуди до вас сутринта.

С палци на колана или върху джобовете

Доста хора възприемат този жест като нахаканост мъжка, но истината е, че може да означава и прикриване на нервност, демонстрирайки „увереност”. Да, със сигурност по този начин насочва вниманието ви и към своята мъжественост, но не го възприемайте веднага като поредния играч, който иска само да се позабавлява с вас. Този маниер, колкото и дразнещ да изглежда, може да казва: „Харесвам те достатъчно и нямам търпение да те почувствам. Освен това надявам се да ме искаш толкова, колкото и аз теб.”

Нежна усмивка

Мъж, който говори с такава усмивка, наистина е някой, който се интересува от вас. Въпреки това не иска да ви пресира или да показва веднага колко много го вълнувате. Езикът на тялото му е въздържан, но игрив, без предварително начертан план. Това е мъж, който знае как да покаже чувствата си, когато му дойде времето.

Самодоволна усмивка

Това е мъж, който със сигурност доста ще се дърпа, защото обича предизвикателствата. За да го хванете, ще се наложи да сте саркастично остроумни, да имате бързо и леко хапливо чувство за хумор и да правите двусмислени комплименти. Използвайте ефекта на огледалото – с неговите камъни по неговата глава.

Стойка

Ако горната част на тялото на мъжа е обърната във ваша посока, това означава, че той се интересува от вас наистина. Ако седи с разтворени крака и таз, насочен към вас, това означава, че ви иска физически. Обърнете внимание на движенията му от кръста надолу, когато се сбогувате на тръгване. Ако е притиснат към вашите слабини, това ще ви даде нужните отговори.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X