Напишете дума/думи за търсене

6 сексуални техники, с които да направим мъжа зависим

За да привлечете и задържите един мъж до себе си е нужно да знаете някои малки женски хитрини или казано по-ясно техники за постигане на сексуална зависимост. Направите ли го зависим, вечно ще е ваш.

Сексуалната зависимост е един от най-сигурните начини да спечелим някого за цял живот и той да остане край нас завинаги. Но за да стигнем до нея, е нужно да знаем някои правила, защото провалът в тази сфера е наистина много болезнен за самочувствието ни. Но затова пък, успеете ли, ще се греете цял живот на огъня на обичаните от вас същества.

Правилото на часовника

То е просто, но много съществено. Старайте се да правите секс в определени часове, като, разбира се, се съобразите с възможностите на партньора. Какво точно имам предвид? Ако той е много сексуален, е желателно това да е всеки ден. Ако е по-малко сексуален, можем да прескочим седмица например. Заемете се с това като с бойна задача. Много скоро той ще свикне на този “режим” и ще очаква поредната “доза”. Ако не му я дадете, може да стане сприхав и раздразнителен. В някои случаи дори ще е готов на какво ли не, за да я получи.

Техниката

Техниката ви трябва да е перфектна, но и съобразена с изискванията на партньора ви. Нужна ви е информация какво точно харесва той. Ако я нямате и ще ви е за пръв път, подведете го под “общия знаменател на мъжете” – жартиери, чорапи, високи токчета, грим и кожено палто или копринена рокля, съблазняване, страстен секс. Има едно правило: КАКВОТО И ДА ПРАВИТЕ, ПРАВЕТЕ ГО, СЯКАШ ВИ ХАРЕСВА, ДОРИ ДА НЕ Е ТАКА! Мъжете не понасят фригидни жени, а ако правите секс като акробатка, може да си помислят, че просто искате да ги използвате. Трябва да изпитвате удоволствие, това е много важно. Повечето мъже се възбуждат именно от това. Да не говорим, че това влияе и на самочувствието им – те могат да накарат една хубава жена да изпита удоволствие! УСПЯВАТ онези жени, които умеят да накарат мъжа да се почувства ЕДИНСТВЕН! Не обичан, а ЕДИНСТВЕН!

„Аз съм супер”

Нужно е не само да имате добро самочувствие, но и да го демонстрирате. Разбира се, не непрекъснато и нахално, защото е досадно и отблъскващо. Но не е лошо например мимоходом да споменете пред избраника си, че не се страхувате от която и да е жена на света, защото просто нямате съпернички. Нужно е обаче да го вярвате, а не да го повтаряте като плакатна фраза. Ако чувството ви е истинско, той ще го оцени. Знайте, че всеки мъж се чувства специален до жена, която вярва в себе си. Така и той се чувства „по-скъп” и по-значим! Вдигнете цената си, така вдигате и тази, която той „ще плати”, за да ви притежава. А и се предпазвате от другите жени, които не „умеят тези неща”.

Разкарайте клюкарите!

Сигурно разбирате смисъла на горното изречение, особено ако чуете от половинката си, че утре е зает със Стийв, а вдругиден е на карти с Боби и затова не може да ви обърне внимание. Навярно сте бясна. И имате право! Разкарайте скапаните му приятелчета! Ама наистина. Нямате нужда от тестостерон в повече! А и те не са „света вода”. С удоволствие си ви представят гола всеки път, когато вечерят у вас! Така ще прекратите жалките им разговори за други жени или за модели от „Плейбой”, които някога уж са познавали. Това само може да разконцентрира избраника ви!

Изненада

Не пренебрегвайте принципа на изненадата! Той е изключително важен за сексуалното общуване. Изненадата е умението да бъдеш оригинален, да измисляш нови и вълнуващи ситуации, да развихриш фантазията си и в крайна сметка да не си досаден и отегчителен за партньора, а тъкмо обратното. Експериментирайте както с характера, така и с външния си вид, без, разбира се, да навлизате в крайности, които не ви отиват. Мъжете особено ценят разнообразието и играта на интелекта, дори и по-простичките. Това е начин да покажете превъзходство, за да задържите вниманието и после да му „прехвърлите топката”. Мъжете ценят жената, която е достатъчно силна, за да се грижи сама за себе си, но просто се оставя в ръцете им. Дори не е нужно да се показвате слаба. Достатъчно е да се държите със снизхождение. Та те са същински хлапаци!!!

Действайте!

Ако искате нещо – действайте! Не оставяйте нещата и събитията да ви изпреварят. Разбира се, бъдете предпазлива, за да не стъпите накриво, но не оставайте на едно място. Помнете – времето тече!!! За да бъдете независима, са ви нужни средства. Помнете какво казва Амбър („Вечната Амбър”), когато говори с мъжа, който я желае: „Както знаете – казва тя, – парите предпазват от лоша компания”. Не веднага, но постепенно закупете нещо само свое, което ще остане такова и след евентуална раздяла. Мислете, че няма да сте вечно на двайсет и пет години. Ако покажете искреност и чувства към мъжа до вас, той няма да има нищо против от факта, че мислите за независимостта си!

Из „Смени леглото”

Книгата може да поръчате тук!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X