Напишете дума/думи за търсене

Какъв е правилният мъж за жената според месеца й на раждане

Понякога имаме жесток късмет в любовта, друг път той така куца, че и две патерици няма да го спасят.

От какво зависи да намерим най-подходящия господин за нас най-вероятно няма да разберем, но някои психолози твърдят, че някакъв отговор може да получим от характеристиките на месеца, в който сме родени.

Януари

Вие трябва да сте с мъж, чийто ритъм е в унисон с вашия, тъй като си карате по скоростното живеене. Нямате търпение за слаби или флегматични господа, които ще ви отклоняват от начертаната от вас житейска дестинация. Имате толкова неща за правене и не искате да влачите на гърба си една мудна връзка.

Февруари

Наистина ще трябва да почакате, докато не намерите мъж, който да се научи да е търпелив с вас. На вас ви трябва господин, който наистина да ви разбира – някой, който не би се дразнил от ината и леките ви капризи.

Март

Вие сте грижовни, обичащи и съобразителни персони. Винаги се поставяте на мястото на другия и сте готови да помогнете на всяка цена. Затова трябва да сте с мъж, който го е грижа за другите поне колкото вас. Трябва ви любим, който най-накрая да ви покаже, че и за вас е добре да се грижи някой от време на време.

Април

Вие сте силна и независима жена. Имате неотстъпчива персоналност и рядко прощавате недостатъците на околните. Толкова сте искрени, че имате склонност да влизате в груби конфликти понякога. Затова ви трябва мъж, който наистина ви разбира и оценява вашата индивидуалност. Някой, който няма да се опитва да ви цензурира.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X