Напишете дума/думи за търсене

Какъв е символът на душата ти според месеца на раждане?

Има много дебати, които се водят около съществуването на душата.

Според учените всичко, което преживяваме и възприемаме, е нищо друго освен отражение на нашите умове.

Космосът и времето са инструментите на ума, които ни помагат да сглобим цялата картинка, и оттам възприятието, че нашата душа съществува извън пространството и времето.

Религията пък е непреклонна – има живот и след смъртта, така че трябва да се грижим да добруването на душите си приживе.

Има много начини, по които душите ни отразяват нашите личности. Един от начините е да погледнем към месеца ни на раждане.

Януари - Дракон

Родените през първия месец от годината са създадени, за да бъдат следвани. Имате силна воля и потенциала да се опълчите на всичко, което се изпречи на пътя ти. Драконът във вас ви кара да избухвате, а това може да е проблем, защото гневът не е добро решение.

Февруари - Феникс

След всяка битка вие ставате по-силни и по-силни, досущ като Феникс. Притежавате огромна упоритост, която е основният източник на вашата мощ.

Март - Ин-Ян

Търсите баланс във всичко и забелязвате добрите и лошите страни на околните. Имате положителен подход към живота и заради това предпочитате да виждате доброто у другите. Когато решавате проблеми, винаги е с дипломатичност. Просто бъдете от време на време нащрек, защото някои хора са твърде отровни, за да са добри.

Април - Лъв

Изпълнени с огромна страст, вие сте изключително смели и дръзки. Поемате предизвикателствата, пред които сте изправени и сте лоялни към най-близките. Бихте рискували живота си за хората, които обичате.

Май - Вълк

Предпочитате уединението понякога и нямате нищо против да останете в сянка. Винаги сте там за тези, които обичате. А онези, които заплашват да навредят на близките ви, трябва първо да минат през вас.

Юни - Риба

Вие носите безгрижния дух на океана и всичко, което ви интересува в този живот, е свободата. Избягвате отговорностите, но не пренебрегвайте инстинктите си, защото те са най-силната ви страна.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X