Напишете дума/думи за търсене

Какъв е символът на душата ти според месеца на раждане?

Юли - Огън

Винаги сте водени от страст и ако нещо е важно за вас, няма връщане назад. Независимо дали става въпрос за кариера, за отношения или за неща, които обичате да правите, всичко е много интензивно за вас. Трябва обаче да контролирате тази страст, за да не се превърне в мания.

Август - Кон

Подобно на свободния дух на това животно, вие се чувствате необуздани в дивата природа. Винаги сте готови за приключения. Вярвайте в себе си и ще постигнете много в живота.

Септември - Цвете

От вас лъхат спокойствие и духовен мир. Носите красота в света. Топлината, която излъчвате, кара хората да си взимат почивка за кратко от забързания си начин на живот и да се насладят на спокойствието.

Октомври - Звезда

Вие сте пътеводна светлина за всички, винаги показвате правилната посока на околните. Вашият успех вдъхновява другите. Трябва обаче да оставяте време за себе си и да практикувате се обичате повече.

Ноември - Дърво

Вие сте стожерът за всички останали. Давате подслон и осигурявате ценни неща за другите като дървото. Но не мислите ли, че трябва да дадете вода и на собствените си корени?

Декември - Вода

Подобно на променящата се вода, се държите по различен начин в различни ситуации. Може да бъдете спокойни сред приятелите си, но ако сте провокирани, може да бъдете опасни като буйните вълни, опълчвайки се срещу всичко, което идва по пътя ви.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X