Напишете дума/думи за търсене

Какъв е правилният мъж за жената според месеца й на раждане

Май

Вие също живеете на високи обороти. Скачате от парти на парти. Обичате да социализирате и постоянно сте заобиколени от хора. Имате склонността да се нагърбвате със сто задачи в секунда, с които понякога не успявате да се справите. На вас ви трябва мъж, който да притежава същата енергия като вас.

Юни

Вас постоянно ви привличат наранени мъже. Ако искате да спрете с неуспешните си връзки, следващия път се опитайте да харесате мъж, който няма нужда от спасяване. Имате нужда от господин, на когото да се опрете, а не когото да спасявате и поправяте.

Юли

На вас ви трябва мъж, който да ви окуражава да бъдете повече себе си. Накъдето и да се обърнете, постоянно се натъквате, които ви казват какво да правите. Затова си изберете господин, който ще ви насърчава да правите това, което ви прави щастливи.

Август

Вие трябва да сте с мъж, който ви казва истината, независимо дали тя ви харесва или не. Помнете, че сте лидер по рождение. Успявате да привличате хора към себе си, но понякога хвърчите твърде много из облаците, затова ви трябва мъж, който да ви приземява.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X