Напишете дума/думи за търсене

Какъв е правилният мъж за жената според месеца й на раждане

Септември

На вас ви трябва господин, който да ви насърчава да преследвате страстите си и да обогатявате знанията си. Не трябва да си губите времето с някой, който лесно се плаши от вашата интелигентност или целеустремена природа. Трябва ви мъж, който да е достатъчно сигурен в себе си, за да може да подкрепя мечтите ви.

Октомври

Вие сте приятелски настроен човек, който е харесван от околните. Вие сте мила и вежлива. Наистина ви е грижа за околните и това си личи. Понякога обаче оставяте себе си на произвола на останалите, които злоупотребяват с добрината ви. Затова се нуждаете от мъж, който е мил, но никога няма да ви приема за даденост.

Ноември

Вие сте наясно, че на повечето хора им и трудно да разберат начина, по който вашият мозък работи. Затова на вас ви трябва мъж, който никога няма да се умори в намерението си да бъдете разбрани. Вие трябва да сте с някого, който ви слуша и чува всичко, което му говорите.

Декември

Вие притежавате бъбрива и щастлива персоналност и имате нужда от мъж, който да разбира вашата необходимост от приятни емоции и забавление. Мъж, който постоянно да ви носи усещане за спокойствие и позитивност.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X