Напишете дума/думи за търсене

Месецът, в който сме родени, казва каква любов ни чака тази година

Любовта и страстта са емоции, които всички искаме да почувстваме.

Хората сме социални създания, които жадуват за привързаност и усещането, че са специални за някой друг.

Без значение колко пъти ни е боляло заради любов, ние продължаваме да търсим още и още.

Астролозите прогнозират, че 2019-а ще бъде добра година за любов.

За какво трябва да сме предупредени в любовен план, въз основа на нашия месец на раждане.

Януари

Хората около вас се възхищават на вашата амбиция и упорита работа, но човекът, по когото ще си паднете до края на годината, ще ви напомни, че има животът не е само работа. Той ще направи всичко възможно, за да ви помогне да постигнете целите си, но и ще ви накара да се отпуснете и да се грижите повече за себе си.

Февруари

Любовта ще дойде изневиделица, тъй като ще си паднете по човек, когото познавате от известно време, но не сте го възприемали като възможен любим.

Той ще предизвика интереса ви по такъв ненатрапчив начин, че няма да го осъзнаете, докато емоцията не ви удари по главата. Той ще ви обича заради вашата енергия и светлина, но и ще ви помогне, насърчавайки ви да се изразявате по-добре и понякога да рискувате.

Март

Най-накрая ще срещнете някого, който ще иска да ви направи щастливи. С него никога няма да се налага да пренебрегвате собствените си потребности, както сте правили с предишните си партньори. Този човек ще иска да се грижи за вас и да прави всичко, което ви носи радост, без да очаква никакви облаги за себе си. Ще си паднеш по него за нула време.

Април

Винаги сте били самостоятелни и сигурни в мнението си. Това смущава хората, но идва време, в което ще срещнете някого, който няма да ви кара да се променяте заради него. Ако в предишните си връзки сте си слагали спирачки и не сте били достатъчно прями за нещата, които са ви смущавали, сега това няма да е пречка.

Май

Вие сте решителни и целеустремени. Въпреки че обичате да пътувате, имате нужда от котва. До края на годината ще се срещнете с човека, който ще ви помогне да стъпите на земята. Ако сте имали усещането, че предишните ви партньори са ви дърпали назад, новият ще извади най-доброто от вас и ще ви накара да повярвате, че за вас няма непосилни цели.

Юни

Тази година ще ви даде връзката, за която сте мечтали дълго време. Ще срещнете любезен и грижовен човек, който никога няма да ви накара да се чувствате неспокойни. Той ще бъде достатъчно разумен, за да знае, че зад чувството ви за хумор, вие сте изключително уязвими. Ще ви накара да се чувствате достатъчно комфортно, за да се отворите за всичко.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X