Напишете дума/думи за търсене

Златните правила на щастливите двойки

Двойките, които са в хармонични отношения, разговарят помежду си - някои въпроси и фрази, дори и да ви се струват банални, са условие за здрава връзка.

Признание в любов

За много двойки „обичам те” е куха фраза, която е важна само в романтичните филми. Всъщност всяко човешко същество изпитва необходимост от любов. Изберете собствен начин да разменяте с половинката си признания в любов - с думи или с действия. Единственото условие е другият да разбира езика на любовта ви.

Благодарност

Вълшебната думичка „балгодаря” наистина е в състояние да направи чудеса. Особено, когато е изречена искрено. Не е нужно да си благодарите за нещо грандиозно - малките жестове като кафето сутрин или любим сладкиш също са достойни за благодарност. Животът се състои от детайли и дреболии - съгласете се, че ако половинката ви благодари за всекидневно сготвената вечеря би било прекрасно.

Предлагат си помощ

Предлагането на помощ дори и за всекидневни дейности е знак, че наистина ни е грижа за някого.

Как мина денят ти?

Партньорите със здрава връзка помежду си се интересуват един от друг - така, от една страна, показват, че не са безразлични, а от друга, че помнят важните събития в живота на другия.

Говорят

Един от най-сигурните начини да разберем какво става в душата на партьора ни, е да го попитаме. Обикновеният въпрос „как си” може да отключи няколкочасов разговор. Дори и да ви се струва, че връзката ви върви добре, задайте на партньора си този въпрос - отговорът може да ви изненада.

Съвпадение в плановете

Щастливите двойки обсъждат плановете си - за уикенда, за ваканцията, за вечеря. Не винаги е възможно интересите, вкусовете и хобитата да съвпадат напълно - но с желание винаги се намира златната среда. Една от тайните на щастливата връзка е в умението да се съчетаят желанията и плановете на двамата, дори и да са радикално различни.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X